AcasăȘTIRI EXTERNEȘOCANT! Acuzații grave la adresa trupelor speciale britanice! Zeci de oameni neînarmați,...

ȘOCANT! Acuzații grave la adresa trupelor speciale britanice! Zeci de oameni neînarmați, UCIȘI în Afganistan!

(sursa foto: captură video youtube)

Dezvăluiri șocante și acuzații grave vizează membri ai trupelor britanice speciale SAS (Special Air Service).

Agenți ai SAS din Afganistan au ucis în mod repetat deținuți și bărbați neînarmați în circumstanțe suspecte, potrivit unei investigații BBC.

Rapoarte militare obținute recent sugerează că o unitate SAS ar fi ucis ilegal 54 de persoane, într-un stagiu de șase luni. Din câte susține BBC, generalul Mark Carleton-Smith, fostul șef al forțelor speciale britanice, a fost informat cu privire la presupusele ucideri ilegale, dar nu a transmis dovezile către Poliția Militară Regală (RMP), chiar și după ce RMP a început o anchetă de crimă asupra unității SAS.

Detalii cutremurătoare au ieșit la iveală

Sursa citată dezvăluie, totodată, că BBC Panorama – emisiune de investigații – a analizat sute de pagini de informații operaționale ale SAS, incluzând rapoarte referitoare la mai mult de o duzină de raiduri de tip „ucide sau capturează” desfășurate de o escadrilă SAS în provincia afgană Helmand, în perioada 2010-2011.

Iar conform aceleiași surse, persoane au relatat pentru BBC că au fost martore la momentele în care militarii din escadrila SAS au ucis oameni neînarmați în timpul unor raiduri nocturne. Și au mai susținut că au văzut agenți plasând arme AK-47 la fața locului pentru a justifica uciderea unei persoane neînarmate.

Și mai cutremurător e faptul că sursa citată susține că escadrile SAS concurau între ele pentru a obține cele mai multe victime.

author avatar
Andrei Coman
468 afisari

6 COMENTARII

  1. Sunt și ei „eroi” cu cei neînarmați. Ia să-i vezi dacă mai așa pricepuți în fața unor trupe de-ale francezilor sau mujicilor.

  2. Le vor lua caii de la bicicleta la fel pentru milioanele de crime savarsite in ultimii 500 de ani pe toata planeta.Tocmai pleca pamatuful si gasca lui de dobitoci care agita securea razboiului prin estul Europei.Asa este crescuta si educata aceasta natie mai periculoasa decat Germania lui Hitler.

  3. Acesti roscovani criminali au omorit peste tot sute de milioane de oameni ,numai in nord america sint peste o suta de milioane de nativi exterminati de acesti criminali drogati si tranvestiti

  4. DE ACUZATII II SACUL PLIN !,ASTEPTAM CU INTERES CONDAMNARILE CELOR VINOVAT SI A COMPLICILOR DIN PARLAMENTUL UK

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger