AcasăȘTIRI EXTERNEŞOC pentru turiştii de pe plajă: au găsit trei cadavre cu urme...

ŞOC pentru turiştii de pe plajă: au găsit trei cadavre cu urme de tortură!

ŞOC pentru turiştii de pe plajă: au găsit trei cadavre cu urme de tortură!

Şoc mare pentru turiştii de pe o plajă din Acapulco, Mexic. Ei au descoperit trei trupuri neînsuflețite, care au apărut la mal, aduse de valuri. Oamenii au contactat imediat autoritățile, care au recuperat cadavrele fără să închidă zona.

120 de crime au fost comise în Acapulco în doar primele patru luni ale acestui an.

Cadavru cu picioarele și brațele legate de bolțar

Primele două cadavre au fost găsite pe plaja Condesa sâmbăta trecută, în timp ce celălalt se afla pe plaja Icacos din apropiere. Chiar cu o zi înainte un salvamar a fost găsit mort pe o altă plajă din Acapulco.

Unul dintre cadavrele găsite pe plaja Condesa avea picioarele și brațele legate și prinse de un bolțar, în timp ce bărbatul găsit în Icacos fusese împușcat în gât.

„Procurorii au deschis un dosar de cercetare pentru responsabili, pentru omor, în evenimente care au avut loc pe diferite plaje din oraș și portul Acapulco”, potrivit unui comunicat al poliției din regiunea Guerrero (FGE).

A fost oroare şi la începutul lunii. Pe data de 5 noiembrie, 4 cadavre dezmembrate, trei bărbați și o femeie au fost găsite pe marginea drumului din apropiere, în statul Guerrero, cu mesaje de amenințare lăsate lângă ei. În aceeași zi au fost uciși trei membri ai unei organizații indigene.

author avatar
Andrei Ștefan
769 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger