AcasăȘTIRI EXTERNEȘoc la Australian Open! Imagini incredibile cu tatăl lui Djokovici! L-au surprins...

Șoc la Australian Open! Imagini incredibile cu tatăl lui Djokovici! L-au surprins pozând lângă susținători cu steagul Rusiei și chipul lui Putin pe el – FOTO/ VIDEO

(sursa foto: captură video Twitter)

Numele cunoscutului jucător de tenis Novak Djokovici revine în atenție, de această dată asociat părintelui său, Srdjan Djokovici, acesta din urmă fiind protagonistul unui moment controversat la Australian Open.

Vuiește internetul după ce s-a aflat că tatăl lui Novak Djokovici a fost surprins pozând, aparent, alături de susţinători ai lui Vladimir Putin la Australian Open, miercuri noapte.

Imaginile au apărut pe rețelele de socializare

Patru bărbaţi au fost evacuaţi din Melbourne Park de poliţia din Victoria miercuri, după ce au scandat sloganuri pro-ruse şi pro-Vladimir Putin pe treptele Rod Laver Arena în timp ce fluturau numeroase steaguri ruseşti, inclusiv unul cu chipul lui Putin pe el, potrivit The Guardian.

Înainte de evacuarea celor patru, Srdjan Djokovici s-a întâlnit cu fani în afara Rod Laver Arena şi a făcut fotografii cu un spectator purtând un tricou cu simbolul „Z” în timp ce flutura un steag rusesc cu chipul lui Putin.

Într-un clip video postat de Aussie Cossack pe YouTube, Srdjan Djokovici pare să spună „zivjeli Russiyani”, adică „trăiască cetăţenii ruşi” înainte de a pleca, potrivit sursei citate.

author avatar
Andrei Coman
612 afisari

5 COMENTARII

  1. N-am inteles dece Djokovici pupa unde a scuipat .Nu avea ce mai cauta in Australia.Un moment am crezut ca la el demnitatea e mai puternica decat tentatia banilor.M-am inselat.

  2. Gunoaiele din Australia nu au ce face cei care au steagul Rusiei sint cazaci rusi de origine si au cetatenie australiana le suge Poola la Cazaci si sirbi natiuni de barbati Cazacii au organizatii in multe tari In nord America cea mai organizatie a cazacilor este in Texas Long life Russia and victory for Putin La gunoi cu diavolul drogat ,pedofil si criminal

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger