AcasăȘTIRI EXTERNEŞOC în SUA! Donald Trump a fost atacat, iar infractorii cer acum...

ŞOC în SUA! Donald Trump a fost atacat, iar infractorii cer acum o recompensă!

Donald TrumpŞOC în SUA! Donald Trump a fost atacat, iar infractorii cer acum o recompensă!

Lupta pentru scaunul de la Casa Albă se ascute în SUA, iar acum s-a trecut, se pare, la şantaj. Site-ul de campanie al preşedintelui SUA, Donald Trump, candidat la alegerile din 3 noiembrie, a fost atacat pentru scurt timp marţi, cu o săptămână înainte de scrutin.

Acest site a fost piratat„, a indicat un mesaj postat câteva minute pe o pagină donaldjtrump.com. „Lumea este sătulă de informaţiile false pe care preşedintele le răspândeşte în fiecare zi”, se arată în mesajul preluat de Agerpres.

Aşa arată site-ul lui Trump după ce a fost atacat de hackeri
Aşa arată site ul lui Trump după ce a fost atacat de hackeri

Autorii atacului cibernetic au susţinut că au informaţii confidenţiale despre Donald Trump şi guvernul acestuia şi au cerut plata cu criptomonedă pentru a dezvălui conţinutul. Un purtător de cuvânt al campaniei Trump 2020, Tim Murtaugh, a confirmat piratarea într-un comunicat şi a indicat că poliţia efectuează investigaţii pentru a afla sursa.

Numele României a apărut în campania electorală din SUA

Ţara noastră este implicată, fără să vrea, în campania electorală din Statele Unite ale Americii. România este menționată în contextul afacerilor pe care Hunter Biden, fiul candidatului democrat la președinție, intenționa să le facă în țara noastră și care atrag acum criticile taberei republicane.

Potrivit documentelor obținute de New York Times, planul de afaceri al lui Hunter Biden din România, care nu s-a mai concretizat, viza un parteneriat cu omul de afaceri Puiu Popoviciu și cu o companie chineză. Nu există dovezi că Joe Biden ar fi avut un beneficiu de pe urma proiectelor de afaceri ale fiului său.

Biden l-a confundat pe Trump cu Bush?

Echipa de campanie a candidatului democrat la prezidenţiale din SUA, Joe Biden, a respins acuzaţiile potrivit cărora acesta ar fi avut o scăpare şi i s-ar fi adresat lui Donald Trump cu numele „George”. Purtătorul de cuvânt al lui Biden, Andrew Bates, a declarat pentru Washington Post că „Biden i se adresa moderatorului George Lopez, aşa cum e practica„.

Într-o intervenţie video de la un eveniment de campanie, candidatul democrat Joe Biden (78) a părut să-l confunde pe actualul preşedinte Donald Trump cu ex-preşedintele George W. Bush, spunând „Încă patru ani cu George, ăăă George, vom fi într-o poziţie în care dacă Trump e reales ne vom afla într-o lume diferită„.

author avatar
Andrei Ștefan