AcasăȘTIRI EXTERNEŞOC în Germania: un partid cere legalizarea drogurilor! Dar motivul este şi...

ŞOC în Germania: un partid cere legalizarea drogurilor! Dar motivul este şi mai REVOLTĂTOR!

Partidul de Stânga din Germania a venit c-o propunere legislativă cel puţin şocantă: cere legalizarea metamfetaminei, pentru a fi distribuită gratuit dependenților de droguri.

Narcoticele care creează dependență, cum ar fi metanfetamina cu cristal, ar fi, astfel, dezincriminate.

S-ar evita urmărirea penală pentru consumatori

Grupul parlamentar al unui partid de stânga din Germania a depus o moțiune prin care cere distribuirea controlată de droguri grele către dependenți ca mijloc de „reducere a presiunii” asupra urmăririi penale a consumatorilor de droguri și de „inițierea unei regândiri fundamentale” asupra politica ţării în materie de droguri.

Politicienii de stânga au cerut legalizarea înlocuitorilor de droguri pentru metanfetamina cristalin în 2015, purtătorul de cuvânt al politicii de la acea vreme, Frank Tempel, susținând utilizarea permisă a unor astfel de medicamente, a căror calitate ar putea fi „controlată”.

Abuzul de amfetamine a fost în creștere în Germania în ultimii ani, numărul infracțiunilorde acest gen crescând în 2020 cu 18,9%, până la aproape 12.000 de cazuri.

author avatar
Andrei Ștefan
708 afisari

8 COMENTARII

  1. Dar n-ar fi mai bine niște verde de Paris, nu mult minimum 0,16 g, să fie sigur de năsălie ?!

  2. Adica fentanyl „made in china” o porcarie de la care mori in3 zile,nemtii vor sa scape de drogati cu drogul killer

  3. Toate le baga astia legal in scop terapeutic dupa care la liber pt toti care poftesc!!!Dovada ca politicul e legat profund cu mersul lor!!!

  4. OMORATI PO…PU..LIMEA PRIN ORICE MIJLOC SI VOM SCAPA DE -CONSUMATORII INUTILI- CUM SPUNE EMINENTA CENUSIE DE LA DAVOS , PO…PO…NARUL HARARI

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger