AcasăȘTIRI EXTERNEŞOC în America! Joe Biden i-a ÎNJURAT pe alegători! VIDEO cu ce...

ŞOC în America! Joe Biden i-a ÎNJURAT pe alegători! VIDEO cu ce le-a spus celor care nu-l vor vota pe 3 noiembrie

Joe BidenŞOC în America! Joe Biden î-a ÎNJURAT pe cei care nu-l votează!

Campania electorală din Statele Unite ale Americii se află pe ultima sută de metri, iar candidaţii încep să devină din ce în ce mai nervoşi. Joe Biden, democratul care vrea să preia puterea la Casa Albă, i-a insultat pe cei care nu îl votează.

Un videoclip cu Joe Biden în Pennsylvania îl arată pe candidatul democrat la președinția SUA cum îi insultă pe alegătorii care-l fluierau și îi cataloghează drept „chumps“. Potrivit limbajului informal, apelativul de „chump” se folosește pentru proști.

Voi lucra la fel de mult pentru cei care nu mă susțin ca și pentru cei care nu o fac, inclusiv acei „CHUMPS“ cu microfonul de acolo„, a spus contracandidatul lui Donald Trump, care, apoi, a tuşit în propriul pumn. Şi acest gest a fost văzut drept unul de ostlitate la adresa contestatarilor săi.

Pennsylvania este un stat cheie în câștigarea alegerilor, având 20 de electori și o puternică tradiție în zona industriei petroliere, industrie pe care Biden a amenințat că o va închide.

Joe Biden pare să-l confunde pe Donald Trump cu George W. Bush

Candidatul democrat Joe Biden (78) a părut să-l confunde pe actualul președinte Donald Trump cu ex-președintele George W. Bush, spunând într-un clip de strângere de donații ”Încă patru ani cu George, ăăă George, vom fi într-o poziție în care dacă Trump e reales ne vom afla într-o lume diferită”.

Echipa de campanie a lui Donald Trump a preluat imediat imaginile, devenite virale, și a reluat atacurile la Biden, pe care îl acuză de senilitate. Întrebat cum răspunde la acuzații, Biden a făcut referire la o gafă a lui Trump, care a încurcat data atacurilor de la 11 septembrie 2001.

A uitat şi numele lui Obama?

În trecut, cu alte ocazii, Joe Biden a părut că uită numele fostului președinte Obama, alături de care și-a îndeplinit mandatul de vicepreședinte, numindu-l „președintele… șeful meu”, a vorbit despre „candidatura sa la Senat”, iar cu o altă ocazie a uitat în mijlocul frazei fragmentul din Constituție pe care încerca să îl rostească în timpul unui miting de campanie.

author avatar
Andrei Ștefan