AcasăȘTIRI EXTERNEŞOC! A murit una dintre cele mai iubite cântăreţe: s-a PRĂBUŞIT cu...

ŞOC! A murit una dintre cele mai iubite cântăreţe: s-a PRĂBUŞIT cu avionul! (VIDEO)

Marilia Mendonca avionŞOC! A murit una dintre cele mai iubite cântăreţe: s-a PRĂBUŞIT cu avionul!

Marilia Mendonca, în vârstă de 26 de ani, una dintre cântăreţele cele mai iubite din Brazilia, a murit vineri într-un accident de avion produs în statul brazilian Minas Gerais. Din nefericire, tragedia a fost una de proporţii.

Producătorul cântăreţei, unchiul ei, pilotul şi copilotul avionului au murit, de asemenea, în momentul prăbuşirii avionului privat de mici dimensiuni în care se aflau, a anunţat biroul de presă al cântăreţei.

Cauza accidentului: coliziunea c-o antenă

Cauza probabilă a accidentului a fost coliziunea cu o antenă. Mendonca, care avea un fiu în vârstă de doi ani, urma să susțină un concert vineri seară în orașul Caratinga, la 12 km de locul accidentului.

Cu câteva ore înainte de accident, ea a postat pe rețelele de socializare un videoclip în care se pregătea să se îmbarce în avionul privat.

Staff-ul cântăreței spusese inițial că aceasta este în viață și se simte bine după ce a apărut vestea accidentului. Imagini de televiziune au arătat ulterior aeronava avariată lângă o cascadă într-o zonă muntoasă.

Cine a fost Marilia Mendonca?

Câştigătoare a unui premiu Latin Grammy în 2019, Marilia Mendonca a fost una dintre cele mai mari nume ale muzicii „sertanejo”, un gen muzical apropiat de „country” şi foarte popular în Brazilia.

Avionul plecase din oraşul Goiania şi se îndrepta către Caratinga, unde Mendonca urma să susţină un concert vineri seară, potrivit site-ului de ştiri G1. Extrem de populară în Brazilia, Marilia Mendonca avea 39 de milioane de abonaţi pe Instagram şi 22 de milioane pe canalul ei de YouTube.

După ce moartea ei a fost confirmată, fotbalistul brazilian Neymar a declarat pe Twitter: “Refuz să cred, refuz”. Cântăreața Anitta a declarat: “Nu am mai văzut-o de mult timp: “Nu-mi vine să cred. Vreau să cred că mai există speranță”.

author avatar
Andrei Ștefan
1.401 afisari

2 COMENTARII

  1. Ziarici cu capu’ gol a mai câștigat un pol, născând din nimic un șoc rămâne tot dobitoc

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger