AcasăȘTIRI EXTERNESoarta omenirii, decisă la Glasgow, în noiembrie. Noua Ordine Mondială și clima,...

Soarta omenirii, decisă la Glasgow, în noiembrie. Noua Ordine Mondială și clima, pe agenda Cabalei

Soarta omenirii va fi decisă în noiembrie, la Glasgow, acolo unde elita planetei se întâlnește pentru a discuta cele mai importante subiecte. Noua Ordine Mondială și clima nu lipsesc de pe agenda Cabalei, mai ales că multe guverne se tem să-și asume angajamentele luate anterior. Amploarea evenimentului va fi atât de mare încât adunarea de la Davos, din ianuarie, o să pară un biet bal de liceu. Directori de mari companii și celebrități de la Hollywood vor lua cuvântul, iar în primul rând la întâlnire vor sta liderii puterilor de pe glob – președintele Americii, Joe Biden, și prințul Charles, moștenitorul tronului Marii Britanii.

Cel mai mare oraș din Scoția, renumit pentru barurile, cluburile de noapte și rivalitatea fotbalistică și religioasă, este pe cale să atragă o rețea a elitei globale cum niciodată n-a mai cunoscut Glasgowul.

De la Di Caprio la CEO Amazon

Corporații, celebrități din lumea muzicii (Ellie Goulding), actori (Leonardo Di Caprio), prinți și lideri religioși vor ajunge la Glasgow pe 31 octombrie, acolo unde timp de două săptămâni se derulează COP26, cea mai mare adunare din lume pe tema provocărilor climei. Sunt așteptați Leonardo DiCaprio, Bill Gates și Jeff Bezos. Familia regală britanică nu va lipsi nici ea. Peste 100 de șefi de state, în frunte cu Joe Biden, dar și secretarul general al ONU, António Guterres, șeful Băncii Mondiale, David Malpass, și șeful Fondului Monetar Internațional, Kristalina Georgieva.

Pentru marile corporații, COP26 este atât un moment de acțiune, cât și o oportunitate de branding. Iată de ce s-a înființat și un grup de lucru, numit „Glasgow este afacerea noastră”, care include CEO de la Amazon, McDonald’ s, Mars, Starbucks, LinkedIn, Microsoft și United Airlines. Ei deja au început să trimită comunicate de presă în care insistă pe ideea că „viitorul ne urmărește”.

Există și personalități care încă nu și-au confirmat prezența. Este cazul lui Jamie Dimon, CEO al JPMorgan Chase, care în ultimele săptămâni s-a întâlnit de două ori cu premierul britanic Boris Johnson. JPMorgan Chase este unul dintre cei mai mari finanțatori ai combustibililor fosili din lume.

Unde vor sta elitele

Având în vedere restricțiile de călătorie impuse de Scoția, dar și că în Glasgow sunt prea puține săli de conferință private, care să poată aduna laolaltă atâția „elitiști”, s-a găsit soluția împărțirii pe grupuri de lucru.

Cele mai impunătoare case din Scoția sunt rezervate în totalitate. Inclusiv moșia Castelului Craufurdland, veche de 800 de ani. Managerii proprietății au refuzat să spună cine a închiriat domeniul. Se știe doar că un castel de la periferia orașului Glasgow a fost închiriat de un consorțiu format din Utility Octopus Energy, think tank-ul american Atlantic Council și Michael Liebreich, un expert în energia verde. „Este un loc perfect pentru ca oamenii foarte serioși să se întâlnească. Va fi un fel de Bretton Woods, dar pe o scară redusă, cu 40 de oameni”.

George Soros și Klaus Schwab nu lipsesc de la această adunare. Împreună cu John Kerry, fost secretar de stat american, ei susțin că lansează „marea coaliție, un program complet de discuții și întâlniri concepute cu partenerii noștri”.

author avatar
Nicholas Cezar Redactor
15.730 afisari

23 COMENTARII

  1. Domnu’ Putin, domnu’ Xi, n-aveți cumva o rachețîcă cu câteva focoase în plus? Dăm și noi o navetă de bere… că altceva nu mai putem să dăm, ne-au cam luat tot.

  2. Jidanii cabala asa le zice Osiris din ceruri dupa termocentralele cu carbune vor scoate masinile de benzina si motorina.

  3. Tara mica dar cu masonerie mare si in rest cu vedetele coclite invitate e doar pt gugustiuci!!!!

  4. Spicuind din text, ai fi înclinat a crede ca Sleepy Senile Joe e líder al uneia din ” marile puteri ” (poate putori) si ar mai sta si in fruntea liderilor. Moțul de la căcat, deh. Cum sa fie líder de putere unul care n-are putere nici asupra lui înşuşi, Joe fiind un purtător de pamperşi cu mintea rătăcită?! În aceeaşi ordine de idei, toti ” liderii ” astia nu sînt niste supra-oameni, ei stau tot vine atunci cînd se cacă si se cred intangibili. Păstrati-vă credinta si demnitatea si gîndiți-vă la ei si la executantii lor din Romania ca la nişte viermi. Cu dezgust, adică.

  5. Bai chinezoilor, bai rusilor, nu aveti niste focoase nucleare in plus, sa dati cu ele in tot orasul ala scotian de kakat numit Glasgow ? 🙂 E pacat ca elitele astea sataniste sa nu aiba si ele parte acum, in pragul marelui razboi ce sta sa inceapa, de niste senzatii tari, sa sara si ei putin prin aer, cam asa, la vre-o 10-20 de m in sus !! Ha ha ha 🙂 Bai, Leo din Caprio, bai tampitule satanist, vezi sa nu te saboteze careva pe acolo, stii bine ca in ziua de azi nimeni nu mai are incredere in nimeni, asa ca ne-am si reintors deja on sec. 15, scapa cine si care poate, bai elitelor de tampiti ordinarri, o sa va manance multimile furioase de viu, cat de curand !! So, let`s the shit-show begin 🙂

  6. Da’ Esuatu,el el care cu Socatzu dai si lupta si lupta si dai,doar au luat si ei o masura in favoarea climei.Romanii nu vor mai avea voie la incalzirea cu lemne,si ar vrea si interzicerea centralelor de apartament. Deoamdata in Arad,Bucuresti Deva etc. e oprita caldura si apa calda.Deci se poate. Bai esuatilor,nu uitati sa va luati cu voi si o foarfeca la Glasgow,poate e rost de taiat vreo panglica.

  7. Dacă la această întâlnire nu va fi invitat și Domnul Isus Hristos, aceasta va fi un mare eșec pentru ei, și pentru întreaga omenire, care va fi de partea lor.

  8. Pentru ca Dumnezeu este scos din ecuația lor vor avea un MARE ESEC+ DEZAMĂGIRE

  9. Satană vrea sa piardă omenirea, dar Dumnezeu are planul Lui, care e bine pregătit încă de la căderea omului în păcat,.

  10. Are Domnul Isus grija si de ei,…daca mai este har si Domnul crede ca omenirea mai are credinciosi…nu va ingadui sa scape astia de vii..sper sa se gaseasca vreun terorist sa le faca de petrecanie

  11. Papa este liderul noii ordini mondiale. Papa este liderul cel mai proeminent care lupta pentru climă. De mulți ani plănuiește Satana acest lucru. Discuția despre climă ascunde un plan mai diabolic de control al omenirii. În numele protejării climei Papa va da decretul duminical prin care va cere tuturor să se închine duminica. Dar atunci se va arăta Isus Hristos pe norii cerului ca sa distrugă pe cei ce distrug pamantul, să curețe planeta de păcat și să îi ia la cer pe cei credincioși Lui.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger