AcasăȘTIRI EXTERNESituație șocantă: votul ambasadorului Americii în Danemarca nu a fost numărat de...

Situație șocantă: votul ambasadorului Americii în Danemarca nu a fost numărat de Comisia Electorală din Pennsylvania!

În ciuda faptului că Joe Biden a fost deja „învestit” președinte ales al Statelor Unite de către mass-media establishmentului globalist, asta deși Curtea Supremă nu s-a pronunțat cu privire la plângerile înaintate de actualul șef al statului, Donald Trump, lucrurile merg mai departe cu dezvăluirile legate de suspiciunile care planează asupra votului din 6 decembrie. Ultima reacție, dar și cea mai puternică de până acum, îi aparține ambasadorului Americii în Danemarca, al cărui vot… n-a fost contabilizat de Comisia Electorală din Penssylvania!

Șocant? Încă nu, mai urmează… Carla Sands, ambasadorul SUA la Copenhaga, acuză: nu numai că nu i-a fost luat în considerare votul, dar răposatul ei soț, decedat de cinci ani, a primit un buletin de vot prin poștă! Acum e cu adevărat șocant, chiar și pentru America, „Țara tuturor posibilităților”.

Ambasadorul Americii în Danemarca acuză: i-au dat buletin de vot soțului decedat de 5 ani!

Într-un mesaj postat pe Twitter, Carla Sands se revoltă: „Fiecare vot legal ar trebui să conteze. Te rog, nu mă priva de drepturi pe mine și pe colegii mei votanți doar pentru a câștiga cu orice preț! Lumea se uită. Legitimitatea alegerilor este în joc. #lipsit de drepturi”. Ca să își susțină cele afirmate, Carla Sands publică o fotografie a portalului de vot al Secretarului de Stat din Pennsylvania, în care se vede următorul răspuns primit: „Nu am putut să ne potrivim informațiile cu înregistrările noastre. Puteți să vă editați informațiile și să încercați din nou căutarea sau puteți contacta Biroul Oficial electoral pentru a confirma starea buletinului dvs. de vot”.

Într-un alt „tweet”, ambasadorul Sands afirmă: „Pentru a notifica registratorul, i-am trimis de mai multe oricertificatul de deces al soțului, dar buletinele de vot tot au continuat să vină, și în 2016, și 2018 și acum, în 2020. Soțul meu a murit cu 5 ani în urmă, în Los Angeles, însă California încă îi trimite buletine de vot! Americanii ar trebui să ceară explicații fiindcă alegerile noastre se presupune că sunt oneste, corecte și transparente. Dacă vrem să vindem democrația în întreaga lume, trebuie să conducem prin exemplu!”.

Soarta alegerilor prezidențiale din America, decisă de Curtea Supremă

Soțul ei, Fred Sands, a fost un mare magnat imobiliar, al cărui chip încă mai poate fi văzut pe afișele publicitare din cele mai bogate cartiere ale Los Angelesului. A murit în 2015, la vârsta de 77 de ani.

Înainte de a fi numită ambasador al SUA în Regatul Danemarcei, Carla Sands a avut o carieră în diverse sectoare antreprenoriale, de la investiții și activități filantropice până la imobiliare, servicii comunitare și educație.

Senatorul Ted Cruz a prezis că soarta alegerilor prezidențiale din America se va decide la Curtea Supremă, instanța care va numi câștigătorul scrutinului din 3 noiembrie.

author avatar
Nicholas Cezar Redactor
638 afisari

8 COMENTARII

  1. Votul a fost pe trei Noiembrie. Până pe șase Decembrie mai mâncăm câteva pâini. Cine poate. 🙂 Go, Trump!

  2. Ai încurcat alegerile din SUA cu cele din România. Că și aici vor fi fraude, și asta e adevărat. Nothing new.

  3. Ei ce sa-ti povestesc,din cauza asta a pierdut Trump alegerile. E „socant,catastrofal „. Pai si daca sotul este mort,nu a votat,ca nu avea cum.Si chiar daca „vota ” tot degeaba ca nu ajungea la numaratoare.Dar hai sa facem galerie,doar Trump te-a ” facut ambasadoare”,si s-ar putea sa revii acasa,ca Trump.

  4. Fii atenta madam,in 2016 si-n 2018 cand tot asa din greseala,sotul tau decedat a primit buletinul de vot prin corespondenta,cu cine a „votat ” ? Atunci te-ai mai scandalizat sau ai lasat-o cum a „picat ” ? Si dece de-atunci nu ai ” lamurit ” situatia,ca sa nu mai ” voteze ” sotul ?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger