AcasăȘTIRI EXTERNESiria, atacată de Israel! Bombardamente puternice asupra capitalei Damasc - VIDEO

Siria, atacată de Israel! Bombardamente puternice asupra capitalei Damasc – VIDEO

Premieră după războiul cu Hamas. Israel bombardează Siria să priceapă Iranul

Tir cu rachete asupra orașului Damasc! Presa din Siria afirmă că apărarea antiaeriană a țării a interceptat rachete israeliene deasupra părții de sud a Damascului. Din fericire, nu au fost raportate victime, ci doar pagube materiale.

Atacul cu rachete, interceptat luni noapte în jurul orei 23.18, a vizat locuri din suburbia al-Kiswah, la sud de Damasc, despre care se scrie că găzduiește baze iraniene, potrivit timesofisrael.com.

Atacul a vizat bazele militare din sudul Damascului

„La exact 23:18 în această seară (luni seară, n.r.), israelienii au desfășurat o agresiune aeriană din direcția Platoului Golan, vizând unele puncte la sud de orașul Damasc, iar sistemul nostru de apărare aeriană a doborât majoritatea dintre rachete”, a declarat o sursă militară siriană, citată de agenția de presă SANA.

Rapoartele din presă au transmis, cu câteva ore înainte de atacul cu rachete, că s-au auzit explozii puternice în zonă.

Observatorul Sirian pentru Drepturile Omului susține că atacul aerian a vizat locuri din zona rurală a Damascului, unde sunt active mișcarea de rezistență Hezbollah, din Liban, și unitățile de apărare aeriană siriene.

Israel a atacat Siria pentru a 13-a oară în 2022!

Observatorul Sirian pentru Drepturile Omului a precizat că acesta este cel de-al 13-lea atac israelian asupra Siriei de la începutul anului. Atacul Israelului a avut loc la mai puțin de trei săptămâni după ce cel puțin trei persoane au fost ucise într-un raid aerian israelian de la periferia Damascului.

Israelul țintește frecvent pozițiile militare din interiorul Siriei, în special pe cele ale mișcării de rezistență Hezbollah, care a jucat un rol-cheie în a ajuta armata siriană să lupte cu teroriștii susținuți de străini.

author avatar
Andreea Vlad
2.388 afisari

4 COMENTARII

    • nici macar semitii nu sustin statul nazist ashkenazi „iszrahel”, stat khazar. ashkenazi nu sunt decat khazarimea convertita in sec.13 nu au nicio legatura cu Mantuitorul nostru Iisus Hristos care este semit. acesti vopsiti au deturnat adevarul si au facut din evreii semiti tinte mondiale ale rasismului si discriminarii. a se vedea cate mitinguri de protest a adevaratilor evrei semiti sunt impotriva statului nazist ashkenazi, in toata lumea (libera).

  1. cand va cadea Damascul, sfarsitul acestei lumi va fi aproape, a doua venire a Mantuitorului va fi atunci. este scris. batalia finala se va da pe campia Armaghedonului intre gog si magog (nato si rusia) iar rusii vor fi opriti la portile Ierusalimului. este scris.
    sa nu va suparati ca v-am spus, nu fac decat sa relatez ce este scris deja, nu sunt clarvazator si nici nu am visat ce v-am scris.
    ✝ Doamne ajuta ✝

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger