AcasăȘTIRI EXTERNEŞi-a cumpărat o maşină nouă, apoi a plecat în vacanţă în Grecia....

Şi-a cumpărat o maşină nouă, apoi a plecat în vacanţă în Grecia. Dar românul se întoarce de acolo complet DISTRUS! (VIDEO)

Un român a povestit pe un forum destinat turiştilor necazul pe care l-a păţit din cauza inundaţiilor din Grecia. Maşina lui aproape nouă, pe care a dat mulţi bani, a fost luată de ape şi distrusă.

Acum, bărbatul din Alba Iulia este blocat în stațiunea Lefokastro, alături de soția sa și o prietenă, în urma inundațiilor care au afectat Grecia, în ultimele zile.

Maşina, blocată de măslini

Românul a povestit că autoturismul său a avut mai mult noroc faţă de alte maşini, care au fost înghiţite de mare, pur şi simplu. A lui a fost blocată în parcare de nişte măslini.

„Eram fericiți că reușisem să luăm o mașină mai nouă (prima înmatriculare 2022) și că putem să mergem cu ea în concediu.Duminica trecută, când am ajuns în Lefokastro, am parcat în parcarea publică, unde mai erau aproximativ treizeci de mașini.

Marți dimineața ne-am trezit din cauza ploii, a tunetelor și a fulgerelor ce brăzdau cerul. La un moment dat apa a depășit doi metri la ieșirea din parcare, mașinile erau scoase una câte una si aruncate în mare.

Să vezi asta timp de o zi întreaga, de dimineața si până seara, a fost traumatizant pentru mulți din cei de aici. Aproximativ treizeci de mașini, încă nu se știe exact, au fost distruse in parcarea publică din Lefokastro.

Majoritatea au fost luate de apă si duse în mare, iar în parcare au rămas agățate și blocate de ziduri si in măslini doar patru. Asta a fost soarta și pentru mașina noastră, înmatriculată pentru prima data la început de 2022.

Acum e plină cu nămol, zdrobită intre un zid si un măslin. Nu pot aproxima dauna si din păcate aici poliția nu a venit, doar protecția civilă.

Încă așteptăm cu toții după o autoritate de stat care să ofere documentație pentru companiile de asigurări (cei care au fost asigurați).

Mulțumim lui Dumnezeu că suntem bine și ne rugăm să fie cât mai puține victime, iar cei afectați să aibă cu adevărat parte de sprijin guvernamental.

Sunt oameni extraordinari aici, iar locurile sunt superbe. Noi o să revenim, dorindu-ne să ne bucurăm și in alți ani de frumusețea acestor locuri„, a scris acesta pe Facebook.

960 afisari

4 COMENTARII

  1. Din articol reiese ca a cumparat masina care are prima inmatriculare in 2022, deci nu era noua!! ZIariciule, vz?inseamna ca are si a II-a inmatriculare a masinii , turisttul care se bucura in continuare de vacanta, si nici ca- pasaa ca arre namol in masina..

Comments are closed.

Nu rata să citești

Ultimele știri

Școala Gimnazială „Herăstrău”, 135 de ani de excelență în educație

Școala Gimnazială „Herăstrău”, una dintre cele mai vechi instituții de învățământ din Capitală, a sărbătorit zilele trecute 135 de ani de activitate. Excelență în...

Voucher-ul uriaş, de 72.500 lei, pe care autorităţile se pregătesc să-l acorde românilor. Ce condiţii trebuie să îndeplineşti

Autorităţile se pregătesc să acorde românilor un voucher uriaş, în valoare de 72.500 lei. Bonificaţia e cuprinsă în "RePowerEU" un program national de eficiență...