AcasăȘTIRI EXTERNEȘi-a crescut fiul ca pe o fată, iar acum a decis să-l...

Și-a crescut fiul ca pe o fată, iar acum a decis să-l castreze chimic, la 9 ani! Cazul a șocat America

texasȘi-a crescut fiul ca pe o fată, iar acum a decis să-l castreze chimic, la 9 ani! Cazul a șocat America

Un tată din Texas susține că fosta lui soție s-a mutat în California plănuind să „castreze chimic” fiul lor de 9 ani, James, care se identifică ca fiind o fată pe nume „Luna”.

Jeff Younger, un tată de doi copii a apărut joi la o emisiune tv și a distribuit un videoclip care pretinde să-l arate pe fiul său identificându-se ca o fată.

Băiatul de 9 ani crede că este fetiță

În înregistrare, James, în vârstă de 9 ani, este întrebat dacă este băiat, la care el răspunde: „Nu, sunt fată”. Acesta continuă spunând că mama lui, care este medic pediatru, iubește fetele și îl îmbracă în rochii.

„Mi-a înghețat sângele când am realizat ce a plănuit pentru băiat. I-a început tranziția când avea doi ani. A încercat să-l înscrie într-o clinică de gen pe când avea cinci ani. Înregistrările pediatrului arată că ea intenționa să-l castreze chimic la vârsta de opt sau nouă ani, vârsta lui actuală. Apoi ca prin minune se mută în California? Știu că nu este coincidență”, a spus bărbatul, potrivit New York Post.

El a mai spus că fosta soție a divorțat de el astfel încât să poată castra chimic copilul, fără permisiunea lui, și chiar a primit o decizie judecătorească temporară care îi interzice lui Younger să-i spună copilului că este băiat.

Younger a susținut că fosta lui soție și-a mutat în mod deliberat fiul și fratele geamăn al băiatului în California cu doar câteva zile înainte ca legea statului refugiul trans.

California a devenit un refugiu pentru tinerii și familiile transgender

Legea este concepută pentru a proteja copiii transgender și familiile lor „dacă sunt incriminați în statele lor de origine”, a scris senatorul democrat Scott Wiener, care a sprijinit proiectul de lege, după ce guvernatorul California Gavin Newsom l-a semnat.

Potrivit lui Younger, fosta sa soție a început să facă „tranziția” pe James când avea doar 2 ani și a încercat să-l înscrie într-o clinică de gen din Dallas la vârsta de 5 ani.

Un terapeut de gen care l-a evaluat pe James i-a recomandat să înceapă să facă tranziția purtând rochii și să își spună „Luna”, după ce mama lui a spus că copilul a cerut o „jucărie pentru fete” și a vrut să fie unul dintre personajele feminine din filmul Disney „Frozen”.

Însă Younger susține că acele tendințe i-au fost impuse fiului său de către mama lui.

În 2019, lui Younger i s-au acordat jumătate din drepturi asupra copiilor pentru a putea bloca progresele soției sale în procedura medicală, însă cazul a fost ulterior transferat, iar judecătorul a deposedat tatăl de drepturile sale.

author avatar
Andreea Vlad