AcasăȘTIRI EXTERNESfârșit tragic. Un actor din „Pirații din Caraibe” a murit după ce...

Sfârșit tragic. Un actor din „Pirații din Caraibe” a murit după ce a fost atacat de un rechin

sursa foto: realitatea.net

Sfârșit tragic pentru un actor cunoscut pentru rolul jucat în seria „Pirații din Caraibe”. Vestea tristă s-a răspândit cu repeziciune pe rețelele de socializare.

Actorul Tamayo Perry a murit, după ce a fost atacat de un rechin în timp ce făcea surfing în Hawaii, relatează BBC. Era cunoscut pentru rolul jucat în cel de-al patrulea film din seria „Pirații din Caraibe”.

Bărbatul, în vârstă de 49 de ani, a murit duminică după-amiază, au confirmat serviciile de urgență din Honolulu, în cadrul unei conferințe de presă.


Serviciile de urgență au fost chemate pe plaja Malaekahana în jurul orei locale 13:00. Din păcate, Perry, care era și salvamar, a fost declarat mort de către paramedici, după ce a fost adus la mal cu un jet ski.

Perry a interpretat rolul unuia dintre bucanieri în „Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides”, cel de-al patrulea film din franciză.

Filmul din 2011, care îl urmărește pe Johnny Depp în rolul excentricului pirat Jack Sparrow, îi mai are în distribuție pe cunoscuții actori Penelope Cruz și Geoffrey Rush.

Perry a avut roluri și în Lost, Hawaii Five-0, Blue Crush și Charlie’s Angels 2, notează aceeași sursă.

Născut în partea de est a insulei Oahu, Perry făcea surfing profesionist de peste un deceniu.