AcasăȘTIRI EXTERNESexy-judecătoarea, dezbrăcată şi cu ţigara în gură la audiere. Cum a pedepsit-o...

Sexy-judecătoarea, dezbrăcată şi cu ţigara în gură la audiere. Cum a pedepsit-o Comisia de disciplină (VIDEO)

Sexy-judecătoarea, dezbrăcată şi cu ţigara în gură la audiere. Cum a pedepsit-o Comisia de disciplină

Vivian Polonia, o judecătoare controversată din Columbia, loveşte din nou. Ea apărut, la o audiere online, pe jumătate dezbrăcată şi cu ţigara în gură.

Si-a închis repede camera laptopului după ce a fost atenționată de unul dintre participanții la convorbirea online că este filmată în poziţiile indecente.

Comisia de disciplină a suspendat-o

Un avocat a făcut o plângere pe numele judecătoarei, iar o comisie disciplinară a decis suspendarea ei până la mijlocul lui februarie. Decizia vine la doi ani după ce Vivian a fost criticată pentru pozele indecente pe care le posta în social media.

Vivian Polania este renumită în Columbia pentru pozele indecente pe care le postează în Social Media.

author avatar
Andrei Ștefan
2.342 afisari

5 COMENTARII

  1. Apropo de sex: s-au tot gandit englezii cum sa-l scoata din scena pe mascatul care joaca rolul reptilianului Charles care a fost de mult executat pentru muuuulte crime, etc, au bagat snoava cu poponeria. Ca ce sa vezi, Charles (Mascatul) este poponel si nu cadreaza cu familia regala, care fie vorba intre noi toti din aceasta familie de reptile sunt poponari.
    Umor englezesc, ce vrei ! Buna strategia! Ca la reptilieni poponareala este o practica obisnuita, genetica, o stie toata lumea. Pai si William este poponel declarat, de fapt bisexual. Si atunci cum devine problema ? Schimb un poponar batran cu unul mai tanar ? In realitate, acesta este semnalul ca incepe furtuna:
    ,,Declanșarea evenimentelor cu numele de cod Black Swan este declarația morții reginei Elisabeta a II-a. Protocolul prevede două faze distincte de 3 + 10 zile. – Colapsul financiar declanșat de anunțul morții. – UK este deja in recesiune declatrata. Într-un lanț, sistemul politic corupt al SUA se prăbușește, odată cu declararea anulării alegerilor din 2020 și închiderea tuturor aparatelor guvernamentale. – În același mod, este înlăturat și Papa Francisc. Cei trei stâlpi ai Cabalei sunt eliminați. Londra, Roma și Washington. – Legea marțială globală declanșată de evenimentele menționate mai sus și activată aproape simultan. Armata preia controlul asupra întregului pământ. Toate activitățile în desfășurare sunt suspendate. Toate guvernele lumii sunt răsturnate și politicienii demiși. – Atacurile cibernetice concomitent cu colapsul financiar pentru a opri la zero economia mondială Fiat. – Presa se oprește timp de trei zile, așa cum prevede protocolul London Bridge. Nu se difuzează nicio știre. – Alianța preia controlul asupra presei corupte. Dezactivează sateliții Cabalei / Mafiei Khazare prin Forța Spațială a SUA ce este controlată de Pălăriile Albe. – Evenimentele menționate mai sus declanșează războiul nuclear fals. Sună sirenele avertismentului nuclear. – Armata face arestări în masa ai minionilor Cabalei. – Cu acoperirea războiului simulat, ROG și DEW distrug cele 34 de clădiri satanice….’’

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger