AcasăȘTIRI EXTERNESerghei Lavrov: „SUA au prevăzut să-l elimine pe Putin”. „Pentagonul vorbește...

Serghei Lavrov: „SUA au prevăzut să-l elimine pe Putin”. „Pentagonul vorbește de decapitare la Kremlin”

Potrivit ministrului rus de Externe, Serghei Lavrov, Statele Unite se pregătesc să îl elimine pe președintele rus Vladimir Putin.

Într-un interviu acordat agenției ruse de știri de stat TASS, ministrul rus de Externe Serghei Lavrov s-a referit la declarații venite de peste Atlantic.

„Distrugerea Rusiei, obiectivul strategic al SUA”

Potrivit acestuia, „oficiali anonimi ai Pentagonului” vorbesc despre „o mișcare de decapitare la Kremlin”. „Ei amenință, de fapt, cu eliminarea fizică a șefului statului rus”, Vladimir Putin, a declarat Lavrov.

Chestiune care este luată în serios de către ministrul rus, care nu este indiferent la această situație. „Dacă astfel de idei sunt într-adevăr prețuite de cineva, acea persoană ar trebui să se gândească foarte bine la posibilele consecințe ale unor astfel de planuri”, a spus el, notează La Libre.

Apoi, Serghei Lavrov a vorbit despre dorințele NATO și ale administrației Joe Biden, despre care a spus că sunt „antirusești”.

„Nu este niciun secret că obiectivul strategic al Statelor Unite și al aliaților săi din NATO este de a învinge Rusia pe câmpul de luptă, ca o modalitate de a slăbi sau chiar distruge țara noastră”.

Ministrul rus de Externe și-a încheiat interviul denunțând dorințele unor lideri și foști lideri, printre care președintele ucrainean Volodimir Zelenski și fostul premier britanic Liz Truss.

„Se pare că au abandonat complet orice decență. Una a declarat în mod decisiv că este total pregătită să ordone un atac nuclear. Celălalt cere lovituri nucleare preventive din partea NATO împotriva Rusiei”.

author avatar
Tudor Borcea
463 afisari

6 COMENTARII

  1. Obiectivul sataniștilor decăzuți și depravați de peste baltă și de pe malul nostru este distrugerea Russiei ca stat, sclavizarea rușilor și confiscarea tuturor bogățiilor solului și subsolului statului rus care este imens. Ameriga satanistă ar avea astfel asigurate resursele necesare pentru cel puțin 100 de ani și menținerea poziției dominante. Altfel, ameriga și nato dispar.

  2. Prostii khazare. Nu le-a mers cu bolșevismul, cu nazismul, cu perestroika și cred că o să le meargă cu utopica lor resetare???? Niște psihopați sataniști drogați cu adenochrome și canibali. Clone fără suflet. Roboți=slugi oarbe. Drone.

  3. Ce să mai distrugă Occidentul, când rușii își pun pe butuci imperiul și îi cântă deja prohodul? Iar pe Putin nu trebuie să-l împuște Vestul, o vor face ai lui, la fel cum au făcut cu țarul și cu toți dictatorii care au urmat.

  4. Propaganda Putinista ciugulita dupa ureche la fel cum ciugulesc puii de gaina cate un viermisor prin iarba.Bai prostanacilor,cu dovlecii suciti din vrej,cum sa te incumeti sa distrugi o Tara imensa ca Rusia ? Nici nu e nevoie,Eltan si dupa el dementul Putina au distrus-o si o distruge incontinuare,zi de zi. In primul rand zecile de mii de soldati rusi trimisi la moarte sigura,din ambitia criminala a lui Putina.La Moscova,Sankt Petersburg si inca vreo cateva orase mai rasarite,Rusia prezinta „la gazeta de perete „,civilizatia si progresul,la fel ca pe vremea URSS.In rest,dupa cum am vazut recent un documentar BBC,e dezastru,ca in evul mediu. Si pe urma cum sa te pui cu nebunul disperat care ameninta cu armele nucleare,nu toata lumea e nebuna ca el. Asa ca nu mai bateti campii,si nu-i mai ciufuliti barzoiul KGB-istului Cocotat. Sau doar atata va duce dibla manati de lozinca pupicurista,” Stalin si soldatul rus,libertate ne-a adus „.Dupa cum ati retinut dela Ana Pauker si eventual dela tatii vostri.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger