AcasăȘTIRI EXTERNESerghei Lavrov se ceartă cu toată lumea: este INCREDIBIL unde i-a trimis...

Serghei Lavrov se ceartă cu toată lumea: este INCREDIBIL unde i-a trimis pe jurnalişti!

Ministrul de externe al Rusiei, Serghei Lavrov, a avut o replică incredibilă atunci când a fost abordat de jurnalişti în capitala Tadjikistanului.

„Vorbiți cu papagalii” le-a transmis diplomatul rus reporterilor.

Lavrov s-a referit la păsările din locaţia respectivă

Reprezentații presei străine nu au avut voie la conferința de după eveniment, așa că la ieșire l-au abordat pe șeful diplomației ruse.

Domnule Lavrov, vă rog să-mi permiteți să vă adresez o întrebare din partea reprezentanților presei străine”, l-a abordat un reporter pe ministrul de externe al Rusiei.

„Vorbiți cu papagalii!” a fost răspunsul scurt şi concis al lui Lavrov.

Dialogul a avut loc undeva în afara clădirii unde avusese loc conferința, iar în jur erau copaci din care se auzeau papagali.

author avatar
Andrei Ștefan
722 afisari

11 COMENTARII

  1. excelent raspuns.asta-i atitudinea pe care trebuie sa o aiba Rusia in relatia cu occidentul.MARS DE AICI.

    • Sustin !!!
      As mai adauga ca actiunile de pe front trebuie sa fie MULT MAI DURE SI RADICALE, ca sa le mute gura la ceafa tuturor marionetelor care se bat zilnic, cu strungul la bilute, ca ce contraofensiva a declansat armata nazista .

  2. Io sunt o gaita cufurita infiltrata printre papagali , incerc sa le fur mancarea si m-am ales cu ciocu si gaoaza zdrente , …..hihihihihi

  3. asta inseamna „de-nazificare”:
    -nu mai exista cale de discutii!
    (ultima data urss planuia sa se opreasca la Londra….)

  4. Slugile de presa sunt foarte curajoase cand e vorba de politicienii din Rusia.Dincoace ,la Bruxelles ,Bucuresti sau Washington primesc intrebarile pe biletele,numerotate astfel incat analfabetii care conduc Occidentul sau coloniasa fie in stare sa raspunda.Incredibil ,dle Stefan,nu-i asa?

  5. Cretin titlu că și autorul articolului! Adică limbricii ăia de ziarici după idiotul de AS, sunt toată lumea ! Foarte bine că i-a trimis pe ” papagali ” la papagali sa le de-a ăia o plăcuță suedeză !

  6. Daca il intreaba jurnalisti ca aia care au dat joc video ca scena de razboi si mai si comentau , mai bine nimic!!!

  7. Sunt foarte afectat de faptul ca presa straina a fost deconspirata ca foloseste in mod frecvent papagali pentru interviurile de pe frontul de razboi. Acum sunt trist ca nu voi mai putea citi nici o stire din presa globala ca stiu ca e venita de la niste papagali cu pene colorate rogvaiv.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger