AcasăȘTIRI EXTERNESerghei Lavrov aruncă din nou o pată pe China, în contextul războiului....

Serghei Lavrov aruncă din nou o pată pe China, în contextul războiului. De partea cui sunt, cu adevărat, asiaticii?

Serghei Lavrov

China rămâne în continuare un mare semn de întrebare în contextul războiului din Ucraina. Liderii Occidentului încă se chinuie să desluşească adevăratele intenţii ale asiaticilor. Vor înarma ei, oare, şi mai mult Rusia? Vor sta departe de invazia din Ucraina?

Cea mai recentă declaraţie a ministrului rus de externe, Serghei Lavrov, adânceşte şi mai mult misterul.

Ruşii pretind că relaţia cu China se va consolida

Relația dintre Rusia și China se va consolida ca urmare a situației politice actuale, potrivit ministrului rus de externe, Serghei Lavrov.

„Într-un moment în care Occidentul subminează în mod flagrant toate bazele pe care se bazează sistemul internațional, desigur că noi, ca două mari puteri, trebuie să ne gândim cum să continuăm în această lume”, a declarat Lavrov.

Biden l-a avertizat pe Xi Jinping

Într-o convorbire telefonică de vineri, președintele american Joe Biden l-a avertizat pe liderul chinez Xi Jinping cu privire la „implicațiile și consecințele” pentru China dacă Beijingul oferă sprijin Rusiei pentru război, a precizat Casa Albă.

Presa de stat chineză a relatat că Xi a descris războiul ca nefiind „în interesul nimănui”, dar nu i-a adus nicio critică președintelui Vladimir Putin.

author avatar
Andrei Ștefan
1.043 afisari

8 COMENTARII

  1. Chinejii îi iubesc pe biden, pe unssula, pe amerigani și pe homalăii europeni. Se vede de la bucuria creată de sancțiunile puse Huawei și altor firme mari chinezești și de la interdicția implicării companiilor chinezești în rețelele 5G europene, englezești și americane. Se topesc chinejii după americani, engleji și ieoropeni.

    • da ai dreptate china isi freaca mainile de bucurie in curand vor remorca pudelul rus, intradevar china va deveni marele licurici de la rasarit

  2. China este legata la maini si la picioare de americani. China este cel mai mare creditor al SUA. Ce s-ar intampla daca miile de miliarde de dolari datorate de SUA nu ar mai fi restituite. Si aceasta ar fi prima masura pe care o vor aplica americanii Chinei, mai ales ca le si pica bine acum. Poate oare cineva sa-i „execute” silit pe americani (in afara de recuperatorii romani).

  3. China fara Rusia nu va face niciodata fata militar Statelor unite oricate farfurii ,ciorapi,chiloti si jucarii va produce.Fara sprijinul Rusei poate sa isi ia la revedere de la Taiwan .Asta daca nu le-a promis Biden ceva ,daca da ii duce de nas.

    • Da ai dreptate marea armata rusa care angajeaza ceceni, sirieni si africani se chinuie cu „marea” armata a Ucrainei, mai nou cere si asistenta militara Chinei. Asa de puternica este militar marea rusie incat a simitit nevoia sa ameninte nuclear parca ar fi singurii detinatori de arme nucleare, vai de steaua lor.

  4. Asa i-a subestimat si Hitler si Napoleon si si-au luat-o peste bot.Daca toti sunteti asa isteti pe net nu inteleg cum de Romania a ajuns o colonie.

    • pune mana pe cartea de istorie si vezi de ca au fost invinse armatele lui hitler si napoleon, desigur daca citesti propaganda sovietica ai dreptate

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

Programul Gabrielei Firea pentru Primăria Capitalei. Aeroport în sudul Bucureștiului și dezvoltarea/extinderea rețelei de metrou, printre promisiuni

Senatorul Gabriela Firea, candidatul PSD la Primăria Generală a Bucureștiului și-a prezentat Programul de guvernare locală 2024 – 2028. Candidatul PSD își propune să...

Imagini incredibile cu rapperul american Sean Diddy când îşi bate iubita cu sălbăticie pe holurile unui hotel (VIDEO)

Cassie Ventura, fosta iubită a lui Sean Diddy, i-a intentat proces artistului și-l acuză, printre altele, de viol. O înregistrare video din 2016 îl...
proger