AcasăȘTIRI EXTERNESeparatiștii pro-ruși ameninţă să acţioneze ca-n Evul Mediu: soldații străini capturaţi, împuşcaţi...

Separatiștii pro-ruși ameninţă să acţioneze ca-n Evul Mediu: soldații străini capturaţi, împuşcaţi în public!

Trevor KadierSeparatiștii pro-ruși ameninţă să acţioneze ca-n Evul Mediu: soldații străini capturaţi, împuşcaţi în public!

Denis Pușilin, șeful unei grupări separatiste susținute de Rusia în regiunea ucraineană Donețk, a semnat un decret care ridică moratoriul asupra pedepsei cu moartea.

Cei trei străini – britanicii Aiden Aslin și Shaun Pinner și marocanul Saaudun Brahim – au fost condamnați la moarte în iunie de separatiști pentru „activități de mercenariat”. Astfel, dacă apelul celor capturaţi va fi respins, atunci prizonierii vor fi împuşcaţi în public.

Militarii Azov, acuzaţi de acte de terorism și masacre

Separatiștii îi acuză pe militarii batalionului Azov de acte de terorism și masacre.

„Toți străinii au depus contestație în apel, așteptăm o ședință de judecată. Dacă instanța recunoaște verdictul, atunci cazurile lor vor fi transferate la serviciul corespunzător pentru a-l pune în aplicare”, a afirmat miercuri Pușilin în cadrul emisiunii Soloviov Live.

O instanță formată în Donețk de către separatiști i-a condamnat la moarte pe britanicii Sean Pinner și Aiden Aslin, împreună cu Brahim Saadoun, un cetățean marocan, în data de 9 iunie, după un proces care a durat doar două zile.

author avatar
Andrei Ștefan
540 afisari

8 COMENTARII

    • Împușcați în public nu înseamnă Evul Mediu. Dacă erau castrați în public înainte de împușcare, cum au făcut ukranii cu unii prizonieri ruși, atunci era ca în Evul Mediu.

  1. Sa le sugeti Paula. Si autorul si comentatorul prost.Dar să vă încălziți buzele înainte…

  2. @ UE barbu .(19:41)….Ia o galgara cu votcă si asteapta putin ca vine GOGU meu la tine . (si sus si jos). Postasul suna de 3 ori!.

  3. Barbu are dreptate. La moarte cu mercenarii! Dar și cu donatorii de armament către ukrani.

  4. Conform Conventiei de la Geneva din 12.august.1949….MERCENARII NU sunt recunoscut ca „PRIZONIERI de RAZBOI FORTE MILITARE”.!!

  5. Gunoaiele de nazisti ucraineni si drogatii pedofili veniti din vest trebuie executati fara mila

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger