AcasăȘTIRI EXTERNESenatorul John Kennedy, VIRAL pe Internet. „În America, benzina e atât de...

Senatorul John Kennedy, VIRAL pe Internet. „În America, benzina e atât de scumpă încât e mai…” – VIDEO

Senatorul John Kennedy, VIRAL pe Internet. „În America, benzina e atât de scumpă încât e mai...” - VIDEO (sursa foto: captură youtube)

Prețul benzinei dă serioase bătăi de cap nu doar în România, ci și dincolo de Ocean. Într-atât de mari sunt îngrijorările încât un senator american a ajuns să facă o declarație care s-a viralizat pe Internet.

Dincolo de criticile îndreptate către actualul lider de la Casa Albă, John Kennedy (senator republican din Louisiana) a făcut o comparație mai ieșită din tipare, cu referire la prețul benzinei în unele state americane.

„Ar fi mai ieftin să cumperi cocaină” decât benzină, a sugerat republicanul, în chip de glumă, într-o intervenție televizată în emisiunea lui Jesse Watters, difuzată marți de Fox News.

John Kennedy: „Prețul benzinei este atât de mare încât…”

Spiritual, senatorul John Kennedy a dat o replică savuroasă, care l-a făcut pe moderatorul Fox News să râdă.

„Președintele Biden continuă să militeze pentru mai mult haos economic. Între timp, nu știu unde locuiești tu, Jesse, dar în statul meu prețul benzinei este atât de mare încât ar fi mai ieftin să cumperi cocaină și să alergi tu peste tot” – JOHN Kennedy

 

Idaho, Ohio și Pennsylvania au devenit ultimele state care au depășit pragul de 5 dolari per galon, potirvit independent.co.uk, în timp ce California rămâne în top, la un preț mediu de 6,39 dolari per galon.

Un galon de benzină este echivalent cu 3,78 litri.

author avatar
Andrei Coman