AcasăȘTIRI EXTERNESenatorii republicani se pun de-a curmezişul numirii lui Joe Biden şef la...

Senatorii republicani se pun de-a curmezişul numirii lui Joe Biden şef la Casa Albă! Iată ce pregătesc pentru 6 ianuarie!

alegeri SUASenatorii republicani se pun de-a curmezişul numirii lui Joe Biden şef la Casa Albă! Iată ce pregătesc pentru 6 ianuarie!

Joe Biden încă mai are de depăşit nişte obstacole înainte de a fi instalat cu acte în regulă la Casa Albă! Senatorii republicani au un ultim plan, ca să-l oprească!

Unsprezece senatori republicani au anunţat sâmbătă că se vor opune certificării de către Congresul SUA a rezultatului alegerilor prezidenţiale din 3 noiembrie, o procedură ce urmează să aibă loc pe data de 6 ianuarie.

Senatorii pretind că alegerile din SUA au fost fraudate

Republicanul Josh Hawley a fost primul senator care îşi anunțase, miercuri, intenţia de a contesta victoria candidatului democrat. La fel a pretins şi senatorul de Texas, Ted Cruz.

Congresul va trebui să numească imediat o comisie pentru alegeri, cu deplină autoritate de a ancheta posibile fraude electorale”, au afirmat într-un comunicat cei 11 senatori, care preiau astfel acuzațiile nefondate exprimate de două luni de președintele în exercițiu.

Această comisie ar trebui să efectueze în regim de urgenţă, în maximum 10 zile, o evaluare a rezultatelor alegerilor în statele în care cei doi candidaţi erau aproape la egalitate de voturi, au cerut senatorii.

Dacă acest audit nu are loc, „vom vota în 6 ianuarie pentru respingerea electorilor din statele disputate”, au spus ei.

Senatorii republicani încă speră la victoria lui Trump

Camera Reprezentanţilor şi Senatul trebuie să se reunească miercuri, 6 ianuarie, pentru a certifica aceste rezultate, procedură care constituie de obicei o simplă formalitate.

Problema este că Donald Trump refuză în continuare să-şi recunoască înfrângerea şi a cerut susţinătorilor săi să se adune la Washington în acea zi.

author avatar
Andrei Ștefan
532 afisari

4 COMENTARII

  1. poporul american nu a ajuns o adunatura ca europenii sa puna la conducere un lingator de sutana la nom ca biden. trump a dat banii spre cetateni si va invinge pt ca alegerile sunt o copie a celor de la noi adica fraudate !!!!!

  2. Ca sa-l sustii pe dementul de Trump,trebuie sa fii la fel de tacanit si neam prost ca el.Voi credeti ca democratie Americana se va impiedica de niste cioate,cativa poupincuristi la fel de insetati de putere ca si el ? Iar voi astia 2 ,probabil trupeti de-ai cuplului Stan si Bran inaugureaza,care prosteste lumea in fata,ii pupati in cur si pe unii si pe altii.Dupa ce au jurat cu mana pe Biblie sa respecte Constitutia si Legile tarii,Stan si Bran isi incalca juramantul zi de zi,incalca Legile si Constitutia fapt pt. care ar trebui luati la goana.Au noroc cu turma de prosti ca voi,multi da’ prosti. La fel si Trump care a dus America intr-o vagauna cu un Deficit de 3650 MILIARDE de Dolari,le promite americanilor America mareaaaaaaata,Va dau inapoi America americanilor.Mereu se intalnesc Hotii cu prostii.

  3. sustine ba tu pe cine vrei e doar o opinie exprimata si oricum daca ai invatat ca adevarul va invinge o sa te lamuresti curand!!!!!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger