AcasăȘTIRI EXTERNESemnal de alarmă în privinţa vaccinului anti-COVID de la Pfizer, după ce...

Semnal de alarmă în privinţa vaccinului anti-COVID de la Pfizer, după ce 23 de bătrâni au murit în urma imunizării!

vaccinSemnal de alarmă în privinţa vaccinului anti-COVID de la Pfizer, după ce 23 de bătrâni au murit în urma imunizării!

Norvegia este în alertă! 23 de bătrâni au murit în urma vaccinării cu serul anti-COVID de la Pfizer, iar autorităţile au demarat o anchetă.

Reacțiile adverse la vaccin ar fi putut contribui la moartea unor pacienți mai în vârstă și firavi, ia în calcul Agenția Norvegiană a Medicamentului.

Medicii norvegieni au fost rugați să facă evaluări mai minuțioase a pacienților în vârstă și firavi care așteaptă să fie vaccinați, scria vineri British Medical Journal.

Reacţiile adverse ale vaccinului ar fi putut contribui la decese

Ar putea fi o coincidență, dar nu suntem siguri”, a spus Steinar Madsen, directorul medical al Agenției Norvegiene a Medicamentului. ”Nu există o conexiune certă între decese și vaccin”, au mai zis.

Agenția a anchetat 13 decese până acum și a concluzionat că reacțiile adverse comune la vaccinurile ARN, precum febra, greața, diareea, ar fi putut contribui la finalurile fatale ale pacienților firavi.

Există o posibilitate ca aceste reacții comune adverse, care nu sunt periculoase la pacienți mai tineri, mai în formă, să agraveze boli preexistente la bătrâni”, a spus Madsen, care a adăugat:

Nu putem exclude că reacțiile adverse care au loc în primele zile după vaccinare (precum febră și greață) să fi putut contribui la un curs mai grav și un final fatal la pacienți cu boli preexistente”.

Toți cei decedați erau pacienți bătrâni, de peste 80 sau 90 de ani, din aziluri.

Pfizer şi BioNTech colaborează cu norvegienii

Pfizer şi BioNTech colaborează cu autorităţile din Norvegia pentru investigarea deceselor, a precizat producătorul american, adăugând că autoritatea de reglementare din această ţară a stabilit că „numărul de astfel de incidente nu este până în prezent alarmant şi se află în parametrii anticipaţi„, a afirmat Pfizer.

Ştim că decese au mai fost înregistrate şi în alte ţări, dar nu avem datele complete„, a spus Agenţia, adăugând:

„Există diferenţe între ţări cu privire la persoanele care au prioritate la vaccinare, iar acest lucru va afecta rapoartele cu privire la efectele secundare, inclusiv numărul de morţi„.

author avatar
Andrei Ștefan
2.446 afisari

7 COMENTARII

  1. O tampenie mai mare este greu chiar imposibil de auzit ! Mor 23 de oameni in legătura cu vaccinu’ lu’ ca cat prajit american si cu seninătatea idiotului, producatorul american declara cretin, citez ” numărul de astfel de incidente nu este până în prezent alarmant şi se află în parametrii anticipaţi„ ” adica cretinii astia ANTICIPAU sa moara oameni prin vaccinare ?!

      • Esti un idiot ! Ce treaba are securitatea, tembelule, cu ce scriu astia ca declara cu nonșalantă producatorul american ? Prostul nu e prost destul daca nu este si idiot !

  2. Când vom afla și rezultatele testului cu acest vaccin în România? Nu credeți că de acum încolo se impune, în ciuda recomandărilor OMS, autopsia celor care decedează pe motiv de covid?

  3. Bravo ,Norvegia,ai economisit 23 de pensii.Uitati aici exemplu de eficienta si pragmatism.Asa umple de bani o tara care se goleste de locuitori.

    • Traditia lasarii batranilor pe ghetar, cand au devenit inutili, nu le este atat de indepartata in timp si spatiu norvegienilor…problema e cand vor sa-si impuna „solutiile” radicale si rezolvarile barbare la altii, care au alte valori, traditii, religii…si cand fac asta prin granturi, atarnatorii de servicii se inghesuie sa ridice osanale…Clar ca vaccinul e un experiment, e chiar faza a treia (dupa ce au sarit de a doua – incercarea pe animale!), n-au avut timp, le mai trebuia doi ani si nici atunci n-ar fi avut toate raspunsurile…Problema se pune in primul rand etic (legalitatea au eludat-o de mana cu toate guvernele!), adica mortalitatea si periculozitatea acestei boli justifica graba cu care s-a aruncat pe piatza (cu profituri exorbitante!) acest remediu (ca nu e tocmai vaccin, dupa regulile clasice de preparare)? Si ar mai fi intrebarea: unde sunt marile laboratoare, cele consacrate, cu experienta imensa, demonstrata in elaborarea unui vaccin? Pana atunci, sa speram, ca efectul secundar major al lui pfiser e acela pe care l-au obtinut cand au incercat sa faca un medicament pentru inima! Cinismul norvegian, de partid si de stat e clar, ei au anticipat aceste efecte (si prospectul le ia in calcul), de-aia au si testat numai in azile de batrani persoane peste 80…n-au nicio vaccinare la alta categorie sociala sau de varsta…Oarecum crestinati, poate ar trebui sa puna la efecte secundare (de data asta la „injectarile” de fragmentare hidraulica pentru exploatarea zacamintelor subterane, sau ce alte metode „revolutionare” folosesc in acelasi scop) si scufundarea tzarii lor in oceanul planetar, ala pe care-l „apara” prin granturi in Romania pustiirii noastre. ALegatiile de genul „coincidente nefericite”, „nu putem fi siguri”, „vasta pacientilor si fragilitatea”…ne amintesc de explicatia producatorului de cranzanele pentru caini, cand a fost intrebat daca produsele sunt cancerigene” „e adevarat, dar, cainii nu traiesc estul ca sa-i afecteze asta”…si ca sa n-avem vorbe, sunt vaccinist informat si tocmai e-aia astept Pasteur-ul!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger