AcasăȘTIRI EXTERNEȘeful Pentagonului, Christopher Miller, s-a vaccinat, în direct, împotriva COVID-19 (VIDEO)

Șeful Pentagonului, Christopher Miller, s-a vaccinat, în direct, împotriva COVID-19 (VIDEO)

Christopher MillerȘeful Pentagonului, Christopher Miller, s-a vaccinat, în direct, împotriva COVID-19

Americanii au demarat campania de vaccinare împotriva noului coronavirus, iar acum sunt în faza în care promovează această acţiune naţională şi oferă exemple pozitive.

Şeful Pentagonului, Christopher Miller, a fost printre primii americani care s-au vaccinat luni împotriva COVID-19 şi a primit vaccinul în faţa camerelor de filmat pentru a încuraja publicul să facă acelaşi lucru.

Șeful Pentagonului s-a ţinut de glume în timpul vaccinării

Ministrul interimar al apărării a fost filmat în timp ce era vaccinat la spitalul militar Walter Reed dintr-o suburbie a Washingtonului. „Asta e tot!? Păi, chiar nu doare deloc!” a glumit şeful Pentagonului, Christopher Miller, în timp ce era vaccinat.

Cine a mai dat un exemplu?

Pe lângă Christopher Miller, adjunctul său, David Norquist, şeful statului major Mark Milley, precum şi toţi generalii din statul major urmează să fie vaccinaţi.

Această campanie de vaccinare, cea mai mare din istoria SUA, vizează iniţial persoanele cele mai expuse infectării: îngrijitorii medicali şi cei care locuiesc în căminele de bătrâni.

În SUA, au murit peste 300.000 de oameni din cauza COVID-19

SUA au depăşit pragul de 300.000 de persoane care au decedat ca urmare a bolii provocate de noul coronavirus.

De aceea, campania de vaccinare este vitală pentru americani. Aproximativ trei milioane de doze urmează să fie distribuite până miercuri. Intenţia lor este de a vaccina imediat aproximativ 20 de milioane de oameni.

author avatar
Andrei Ștefan