AcasăȘTIRI EXTERNEŞeful de stat ce s-a oferit să medieze întâlnirea faţă în faţă...

Şeful de stat ce s-a oferit să medieze întâlnirea faţă în faţă Putin – Zelenski

zelenski-putinŞeful de stat ce s-a oferit să medieze întâlnirea faţă în faţă Putin - Zelenski

Recep Tayip Erdogan, preşedintele Turcei, a făcut un tur de forță pentru a discuta atât cu președintele Rusiei, Vladimir Putin, cât și cu președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski.

Oficiali de la malul Bosforului au spus că Erdogan le-a propus celor doi lideri să vină la Ankara pentru a purta negocieri, iar răspunsurile sunt încurajatoare.

Zelenski vrea să se vadă cu Putin?

Cum au reacţionat cei doi preşedinţi? Volodimir Zelenski, liderul din Ucraina, a declarat că va merge la aceste negocieri: ”Sunt pregătit să-l întâlnesc pe Vladimir Putin”, a spus Zelenski.

Dar răspunsul lui Putin se lasă aşteptat. Dacă liderul de la Kremlin va accepta, am putea avea parte de primele negocieri directe între cei doi președinți.

Reamintim, premierul Israelului a avut sâmbătă o întâlnire de aproximativ trei ore cu Putin la Moscova, iar duminică are negocieri cu preşedintele Turciei.

Întâlnirea s-a desfăşurat cu acordul administraţiei SUA, a precizat biroul premierului Israelului într-un comunicat. Iniţiativa lui Bennett de a discuta cu Putin a fost în coordonare şi cu Germania şi Franţa, iar liderul israelian menţine dialogul şi cu Ucraina.

author avatar
Andrei Ștefan
664 afisari

2 COMENTARII

  1. ” Întâlnirea s-a desfăşurat cu acordul administraţiei SUA ” nici evreii nu mai sunt ce erau!

  2. Daca astia din occident mananca paine din graul lor, se incalzesc cu gaze de la ei si dau la schimb hartiile lor care au tiparit fara nr in pandemie , ce i a facut ba dintr o data sa nu mai mearga de acord ce miza au astia cu nom si neomarxismul lor de la davos!!!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger