AcasăȘTIRI EXTERNEȘeful armatei germane vorbește despre folosirea armelor nucleare împotriva Rusiei! „Putin, nu...

Șeful armatei germane vorbește despre folosirea armelor nucleare împotriva Rusiei! „Putin, nu te pune cu noi!”

Ingo GerhartzȘeful armatei germane vorbește despre folosirea armelor nucleare împotriva Rusiei! „Putin, nu te pune cu noi!”

Comandantul forțelor aeriene germane, generalul Ingo Gerhartz, le-a transmis țărilor NATO să folosească arme nucleare împotriva Rusiei, în caz de urgență, ca reacție la un atac lansat de Moscova.

Gerhartz a ținut chiar să-l avertizeze în termeni duri pe Vladimir Putin – nu cumva să îndrăznească să atace NATO: „Putin, nu te băge cu noi”!

NATO, gata să folosească arme nucleare!

Generalul neamț a avertizat statele NATO să folosească arme nucleare în caz de urgență: „Pentru o descurajare credibilă, avem nevoie atât de mijloacele, cât și de voința politică pentru a implementa descurajarea nucleară, dacă este necesar”, a declarat el, citat de bild.de.

Gerhartz a făcut un calcul: până în 2030, țările europene NATO vor avea 585 de avioane de luptă moderne în regiunea Mării Baltice.

Gerhartz numără deja și forțele aeriene ale Finlandei și Suediei printre ele, deși apartenența lor este încă discutată din cauza opoziției Turciei.

Germania visează din nouă să aibe „cea mai puternică armată”

Ingo Gerhartz cere modernizarea armatei germane până la nivelul la care să devină „cea mai puternică din Europa!

„Bundeswehr trebuie să devină cea mai puternică armată convențională din Europa!” – Ingo Gerhartz

În același timp, el a invocat unitatea Europei: „Nu există o politică a Rusiei germane, ci doar una europeană. Nu trebuie să existe o cale specială germană către Rusia”.

S-a discutat și despre descurajare nucleară. „Pentru o descurajare credibilă, atât mijloacele, cât și voința politică trebuie să implementeze descurajarea nucleară, dacă este necesar”, a spus Gerhartz, care a avut sentimentul că politicienii au înțeles acest lucru dincolo de liniile de partid.

author avatar
Andreea Vlad
993 afisari

9 COMENTARII

  1. GERHARTZ,CRED CA AI VORBIT PRIN SOMN !, CEEA CE TI-A SCAPAT TE FACE UN PROASPAT REZERVIST !.
    GERMANIA DETINE ARME NUCLEARE !,ASTA REIESE DIN CEEA CE TI-A SCAPAT.
    GERMANIA ESTE CEA MAI LEGATA DE RESURSELE RUSIEI ,IAR INDUSTRIA GERMANA NU RISCA UN AL DOILEA DEZASTRU ,MAI SIGUR ESTE PRELUATA GRESIT INFORMATIA.
    TU ANDEEA CRED CA AI LUAT O TEAPA ,SIGUR N-AI PRELUAT CORECT STIREA

  2. De ce cele mai dezvoltate state tehnic, tehnologic și științific, Germania și Japonia, nu au bombe nucleare și nu explorează, mai mult de-o leacă, spațiul comic?

  3. Taci ba nazist belit din muia aia baloasa ! Ai uitat de defilarea cu tancuri avind tevi de lemn ?. In fata Rusiei sinteti ca un floc in calea pulii !

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger