AcasăȘTIRI EXTERNEȘefa Comisiei Europene, în autoizolare. Ursula von der Leyen s-a testat pentru...

Șefa Comisiei Europene, în autoizolare. Ursula von der Leyen s-a testat pentru COVID, după o întrunire

Șefa Comisiei Europene s-a testat pentru COVID, după ce a participat la o întrunire (suraa foto: Twitter/Ursula von der Leyen )

Chiar Ursula von der Leyen a fost cea care a anunțat, luni, că a decis să se autoizoleze până marți dimineață, în așteptarea ezultatului celui mai recent test COVID pe care l-a făcut.

În vârstă de 61 de ani, oficialul aflat în fruntea Comisiei Europene a explicat contextul în care a luat această hotărâre. ”Am fost informată că am participat marţea trecută la o întâlnire la care a fost prezentă o persoană care a fost testată ieri pozitiv la COVID-19”, a transmis șefa Comisiei Europene pe contul său oficial de Twitter.

Mai mult, Ursula von der Leyen a explicat că a făcut deja un test pentru coronavirus. ”În conformitate cu reglementările în vigoare, mă autoizolez, prin urmare, până mâine dimineaţă. Am fost testată negativ joi şi voi fi testată din nou astăzi”, a mai transmis von der Leyen.

Nu au fost făcute și alte precizări cu privire la întrevederea în cauză.

E de precizat faptul că tot în cursul acestei prime părți a zilei s-a aflat că și premierul Ludovic Orban s-a testa pentru COVID-19, după ce a participat săptămâna trecută la o emisiune TV, iar duminică una dintre persoanele care au fost în respectivul studio de televiziune a fost confirmată cu noul coronavirus. DETALII AICI.

 

100 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger