AcasăȘTIRI EXTERNESecretul MURDAR al lui Elon Musk și Bill Gates. Cum au ajuns...

Secretul MURDAR al lui Elon Musk și Bill Gates. Cum au ajuns să aibă atât de mulţi bani. La fel ca ei a făcut şi Steve Jobs

Succesul şi averile pe care le-au strâns cei mai bogaţi oameni ai lumii au detereminat multe studii şi documentări în ceea ce-i priveşte pe acei oameni.

Walter Isaacon, care a scris biografia lui Jobs, și care acum lucrează la una despre Musk, spune că cei doi, ca și Bill Gates, nu stabilesc legături emoționale cu angajații sau cu colegii și nu fac compromisuri atunci când scopul în afaceri trebuie atins.

Relaţiile”reci” cu angajaţii îi caracterizează

Musk a fost descris de angajaţii lui ca fiind un manager exigent, care nu se sfiește să-și exprime nemulțumirea atunci când oamenii nu ating standardele impuse de el.

Este vorba despre acea abilitate de a nu fi la fel de implicat emoțional și empatic. Este ceva ce a avut Steve Jobs, este ceva ce și Bill Gates are. Este ceva ce mulți dintre acești oameni au, pentru că ei nu caută să câștige afecțiunea de la persoana pe care o au în față. Ei vor doar să trimită rachete pe Marte”, a spus biograful.

Musk şi Gates, ceartă pe natalitate

În timp ce Bill Gates și Yuval Noah Harari, consilierul lui Klaus Schwab, susțin că Terra este suprapopulată, Elon Musk încurajează politicile pro-natalitate.

Credeţi-mă, criza bebeluşilor este o mare problemă! Este important ca oamenii să aibă suficient de mulți copii, pentru a perpetua civilizația.

Se spune că civilizația umană ar putea să dispară printr-un ‘boom’ sau printr-un geamăt. Dacă nu avem suficient de mulți copii, vom muri într-un geamăt, în timp ce purtăm scutece pentru adulți. Ar fi deprimant”, a declarat Musk.

author avatar
Andrei Ștefan