Cauta

Secretele familiei Trump, vânzări record!

Cartea publicată de Mary Trump, nepoata președintelui american, s-a vândut în aproape un milion de exemplare până la sfârșitul primei zile la vânzare și rămâne în continuare în topul celor mai vândute bestseller-uri de pe Amazon.

Intitulată  „Too Much and Never Enough: How My Family Created the World’s Most Dangerous Man”, aceasta a fost publicată marți și a fost vândută în 950.000 de exemplare până la sfârșitul primei zile, inclusiv în format electronic și audio. „Este un nou record pentru Simon & Schuster”, a declarat compania din New York.

Bestsellerul îi descrie pe Fred Trump, tatăl lui Donald Trump, și pe fratele său mai mare Fred Junior, tatăl Mariei , precum niște bătăuși sociopați, care au distrus bunătatea și empatia ceior din jurul lor, inclusiv a actualul președinte.

Autoarea a acordat în această săptămână numeroase interviuri după ce a fost eliberată dintr-un ordin de restricție temporară. Într-un interviu acordat ziarului Washington Post, ea l-a descris pe președinte drept „un rasist categoric”.

În cadrul unui interviu cu Rachel Maddow, joi seară, aceasta a susținut că a fost martorul direct, când Trump a folosit un limbaj rasist. Întrebată dacă l-a auzit vreodată pe actualul președinte folosind cuvinte cu n-word(referință la rasa negroidă) și antisemite, Mary Trump a răspuns: „Bineînțeles că da. Și nu cred că ar trebui să surprindă pe nimeni, având în vedere cât de rasist este astăzi. ”

În a doua parte a interviului, difuzat joi dimineață, Mary Trump a spus că tatăl ei și unchiul ei Donald nu sunt apropiați. De asemenea, a declarat că Maryann Trump Barry, sora mai mare a președintelui, nu a crezut că Donald va fi sau ar trebui să fie președinte, înainte de a câștiga alegerile din 2016 într-o victorie surpriză împotriva lui Hillary Clinton.

Robert Trump a încercat să oprească publicarea cărții în instanță. În semn de recunoștiintă, autoarea îi mulțumește mătușii sale „pentru toate informațiile aduse în lumină”.

Un ordin temporar de restricție, care a împiedicat-o pe Mary Trump să vorbească, a fost ridicat luni, lăsând ABC-ul liber să-și transmită interviul.

Ultimele stiri

  • S-a aflat! Orașul din România considerat de străini cea mai ieftină destinație din Europa ce merită vizitată. Ce nume mai apar în top
  • Gabriela Firea: Construim Spitalul Metropolitan, după câștigarea alegerilor pentru Primăria Generală
  • S-a făcut o analiză a prețurilor! Coșul obișnuit de produse, mai ieftin în supermarketurile grecești decât în România
  • Caz cutremurător în Mehedinți: un profesor și un paznic al DGASPC, reținuți după ce ar fi abuzat mai mulți copii
  • Circulație îngreunată la metrou, pe Magistrala 2. Ce s-a întâmplat
  • Comunicat de presă S.C. FLEXIBIL S.RL (4)
  • Comunicat de presă S.C. FLEXIBIL SRL (3)
  • Comunicat de presă S.C. FLEXIBIL SRL (2)
  • Comunicat de presă S.C. FLEXIBIL SRL
  • Se ”împădurește” Sectorul 4
  • Exit mobile version