AcasăȘTIRI EXTERNESecretele familiei Trump, vânzări record!

Secretele familiei Trump, vânzări record!

Cartea publicată de Mary Trump, nepoata președintelui american, s-a vândut în aproape un milion de exemplare până la sfârșitul primei zile la vânzare și rămâne în continuare în topul celor mai vândute bestseller-uri de pe Amazon.

Intitulată  „Too Much and Never Enough: How My Family Created the World’s Most Dangerous Man”, aceasta a fost publicată marți și a fost vândută în 950.000 de exemplare până la sfârșitul primei zile, inclusiv în format electronic și audio. „Este un nou record pentru Simon & Schuster”, a declarat compania din New York.

Bestsellerul îi descrie pe Fred Trump, tatăl lui Donald Trump, și pe fratele său mai mare Fred Junior, tatăl Mariei , precum niște bătăuși sociopați, care au distrus bunătatea și empatia ceior din jurul lor, inclusiv a actualul președinte.

Autoarea a acordat în această săptămână numeroase interviuri după ce a fost eliberată dintr-un ordin de restricție temporară. Într-un interviu acordat ziarului Washington Post, ea l-a descris pe președinte drept „un rasist categoric”.

În cadrul unui interviu cu Rachel Maddow, joi seară, aceasta a susținut că a fost martorul direct, când Trump a folosit un limbaj rasist. Întrebată dacă l-a auzit vreodată pe actualul președinte folosind cuvinte cu n-word(referință la rasa negroidă) și antisemite, Mary Trump a răspuns: „Bineînțeles că da. Și nu cred că ar trebui să surprindă pe nimeni, având în vedere cât de rasist este astăzi. ”

În a doua parte a interviului, difuzat joi dimineață, Mary Trump a spus că tatăl ei și unchiul ei Donald nu sunt apropiați. De asemenea, a declarat că Maryann Trump Barry, sora mai mare a președintelui, nu a crezut că Donald va fi sau ar trebui să fie președinte, înainte de a câștiga alegerile din 2016 într-o victorie surpriză împotriva lui Hillary Clinton.

Robert Trump a încercat să oprească publicarea cărții în instanță. În semn de recunoștiintă, autoarea îi mulțumește mătușii sale „pentru toate informațiile aduse în lumină”.

Un ordin temporar de restricție, care a împiedicat-o pe Mary Trump să vorbească, a fost ridicat luni, lăsând ABC-ul liber să-și transmită interviul.

author avatar
Nicoleta-Mirela Pirvu
234 afisari

4 COMENTARII

  1. O imbecilă. Money talks. Asta e dovada că, pentru bani, unii ar vinde-o și pe mă-sa. De ce nu a scos ea mizeriile astea de carte și declarații mai înainte?

  2. Trump, cel mai periculos om (bărbat) al lumii?! Căutați în altă parte, putorilor. O fi cel mai periculos, într-adevăr, dar pentru globaliștii progresiști și neo-marxiști, care vor să guverneze peste niște oi bete, ca niște proprietari de sclavi. Aici, da, Trump este cel mai periculos. De unde a mai apărut și fomista asta și de ce tocmai acum?

  3. Nu numai ca vor să guverneze peste niște oi bete, ca niște proprietari de sclavi dar se si impun malefic precum si-ar dori si inca necunoscuta autoare ….. a reusit sa iasa din anonimat probabil finantata de globaliștii si LGBT-isti.

  4. Daca dorea sa iasa din anonimat putea sa se angajeze actrita in filme xxx dar a gasit tot o cale rusinoasa….

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger