AcasăȘTIRI EXTERNESe strânge lațul în jurul prințului Andrew. Ghislaine Maxwell, fosta iubită a...

Se strânge lațul în jurul prințului Andrew. Ghislaine Maxwell, fosta iubită a miliardarului Jeffrey Epstein, a fost arestată de FBI

Scandalul în care sunt implicate nume grele din anturajul fostului miliardar Jeffrey Epstein a luat o întorsătură neașteptată. Ghislaine Maxwell, fosta iubită a miliardarului a fost arestată, joi, de FBI.

A fost arestată iubita miliardarului pedofil

Ghislaine Maxwell este acuzată că ar fi recrutat tinere și le-ar fi obligat să întrețină relații sexuale cu Jeffrey Epstein și cu apropiații săi, fapt confirmat și de una dintre victimele lui Epstein, Virginia Giuffr

Miliardarul american Jeffrey Epstein, 66 de ani, a  fost apropiat al lui Bill Clinton, Donald Trump şi al prinţului Andrew. El a fost găsit mort în celula sa dintr-o închisoare americană, cu puțin înainte de a începe procesul, în august 2019.

Magnatul a fost dat în judecată de Jennifer Araoz, una dintre victimele sale, care solicita plata unor despăgubiri.

Epstein a fost arestat pe 6 iulie, pentru trafic de minori, în New York şi Florida, în perioada 2002 – 2005, fapte pentru care riscă o pedeapsă de până la 45 de ani de închisoare.

Prințul Andrew nu recunoaște nimic

Ducele de York a negat că ar fi cunoscut-o pe cea care îl acuză de pedofilie și spune că nu avea cunoștință de abuzurile prietenului său, miliardarul pedofil Jeffrey Epstein.

Prințul Andrew susține că nu a văzut nimic și nu a știut de abuzurile sexuale ale prietenului său, miliardarul pedofil Jeffrey Esptein, și încearcă să demonteze toate acuzațiile formulate împotriva sa de femeia care spune că a abuzat-o sexual pe când era minoră.

Care sunt capetele de acuzare

Potrivit rechizitoriului, fosta iubită a miliardarului va fi inculpată cu şase capete de acuzare, inclusiv de trafic de minore, pentru că l-a ajutat pe Epstein să comită numeroase agresiuni, dintre care unele petrecute cu aproape 20 de ani în urmă.

Procuratura din Manhattan a anunţat organizarea unei conferinţe de presă pentru a prezenta capetele de acuzare împotriva acestei femei care s-a aflat în fruntea listei presupuşilor complici ai magnatului din momentul în care acesta s-a sinucis în închisoare în august 2019, potrivit digi24.ro

author avatar
Eli Dan Davidescu
935 afisari

6 COMENTARII

  1. La ameregani li se rupe penisu de prințu andrew, elitele pedofile de la ei primează.Adică Clinton era navetist în avionul poreclit Lolita ,a lu Epstein,și pe lîngă el f.mulți din elitele democrate ale americanilor.De acolo poate venii ,,nucleara”!

  2. ” VETI RAMANE SOCAT (?) de multe aspecte !!” Sunt singurul care l-am citit , il am tradus cu litere chirilice si am ramas SOCAT . Adaugati la oligofrenia acuta si ” stimulentul ” asta , nu trebuie sa va mai intrebati de ce fac tumbe si ma urc pe peretii peronului garii Tiraspol ca Spiderman .

  3. Eu zic ca se vrea ajungerea la Donald si nu la print în cazul cucumscizului cuc taiat in forma de lalea. Da acum viata ne va arata.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger