AcasăȘTIRI EXTERNESe pregătesc SUA de un război cu China? Americanii ar fi stabilit...

Se pregătesc SUA de un război cu China? Americanii ar fi stabilit deja primele ţine pe care le vor lovi

Cel mai dur avertisment al SUA pentru China / „Prietenia” ruso-chineză, teren minat pentru Putin

David Berger, comandatul Corpului de Infanterie Marină al SUA, a anunţat că, în cazul în care ar începe un război cu China, SUA se vor concentra sa atace centrele de comandă şi elementele de aprovizionare.

El a mai zis că armata chineză ar încerca să împiedice americanii să-şi mobilizeze forţele în Pacific dacă ar izbucni un conflict armat între cele două ţări.

SUA se vor baza pe Japonia și Australia

Într-un potențial conflict cu regimul comunist al Chinei, a spus el, SUA ar trebui să se bazeze pe națiuni precum Japonia și Australia pentru a ajuta la menținerea lanțurilor de aprovizionare și la coordonarea forțelor.

SUA vor viza la început punctele slabe, care sunt atât elementele logistice, cât și mecanismul de comandă și control, a afirmat el, răspunzând la o întrebare despre ce vor face SUA în caz de conflict cu China.

Logistica şi informaţiile vor face diferenţa

Generalul american David Berger a adăugat că americanii se vor folosi de experienţa războiului din Ucraina pentru a ieşi învingători dintr-un eventual conflict cu China.

A subliniat că în războiul modern, logistica este la fel de critică ca şi informaţiile, ceea ce o face cel mai important element în planificarea operaţiunilor. El spune că războiul din Ucraina a arătat că informaţiile despre câmpul de luptă sunt esenţiale.

author avatar
Andrei Ștefan
539 afisari

4 COMENTARII

  1. Diavoli astia americanesti,de cand ma-sa i-a fatat, numai la razboaie le sta gandul.Si asta si fac.Iar gheneralul asta,cica”razboiul din Ucraina a aratat ca informatiile despre campul de lupta sunt esentiale”.Baaa,ce constatare de „strateg”!Coboara bai,ostene cat de adanc vrei in istorie si ai sa vezi ca ce ai descoperit tu acum,in razboiul modern, era valabil si in antichitate.

  2. Deci mizeria asta de general recunoaște fara non salanta ca sunt cei din spatele războiului din Ucraina. Dar poate le da gălbejiți de nu mai auzim in viata noastra de șacalii ăștia

  3. Acest hodorog putred care nu poate sta in picioare o cauta cu lumanarea ,Victorie pentru China

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger