AcasăȘTIRI EXTERNESe învârte roata, Ucraina invadează Rusia? Cine sunt oamenii care se tem...

Se învârte roata, Ucraina invadează Rusia? Cine sunt oamenii care se tem de aşa ceva

Pe cine trimite Rusia pe front: recruţi "rupţi" de beţi! Fost gerenar rus: "Nu am văzut niciodată oameni treji acolo"

Forțele armate ucrainene au atacat forțele de invazie rusești de-a lungul întregului front, a declarat Leonid Pasecinik, liderul autoproclamatei Republici Populare Lugansk.

„Situația este foarte tensionată. Inamicul a încercat o ofensivă de-a lungul întregului front. Practic astăzi se află la granițele Republicii Populare Lugansk”, a avertizat Pasecinik.

Ruşii de la graniţă se tem de invazia ucrainenilor

Trupele ucrainene din regiunea Harkov i-au împins atât de mult înapoi pe invadatorii ruși, încât unii locuitori ai unui oraș situat la circa 40 de kilometri de granița cu Ucraina sunt îngrijorați că ar putea ajunge în raza de acțiune a Kievului.

„Este ca și cum ar fi deja aici”, a spus o femeie în piața centrală a orașului, referindu-se la exploziile care se aud în apropiere.

„Sunt atât de multe zvonuri, oamenii se tem”, a declarat Maksim, un vânzător de echipamente militare. Unii localnici sapă deja adăposturi anti-bombe și se familiarizează cu exercițiile de evacuare.

author avatar
Andrei Ștefan
826 afisari

15 COMENTARII

    • Testul final se va da la prima ninsoare ,când frigul va pune stăpânire peste întreaga regiune si Europa, apoi sa vezi circari, propriul popor îl va l7nsa pe circaui sef

  1. Ucraina nu are forta sa invadeze un spatiu atat de vast. Dar le recomand rusilor sa-si mute depozitele de muniti, masini, echipament de razboi si arme la o distanta mai mare decat raza de acoperire a dronelor si rachetelor ucrainene.

  2. Ma ce fumezi ma băiatule, ma? Ba ai iarba buna rau de esti pe alta planeta in zbor? Zi unde sa venim, ca vrem sa evadam si noi de pe planeta pamant

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

Cine este Nemo, cântăreţul non-binar care a câştigat finala Eurovision 2024 (VIDEO)

Elveţia a câştigat finala Eurovision 2024, prin reprezentantul ei Nemo. Cântăreţul a venit cu piesa „The Code”, un cântec foarte personal despre a fi...

Horoscop – duminică, 12 mai 2024. Vreţi să împăcaţi pe toată lumea, dar cu cineva tot veţi intra în conflict!

Conform astrogramelor realizate de astrologi pentru horoscopul de duminică, 12 mai 2024, nativii trebuie să ofere o mai mare grijă pe "casa comunicării".Tot mai...
proger