AcasăȘTIRI EXTERNESe îndreaptă Germania spre FALIMENT, fără gazele ruşilor? Anunţ crunt de la...

Se îndreaptă Germania spre FALIMENT, fără gazele ruşilor? Anunţ crunt de la Berlin

Gaze din Rusia contra ruble. Putin a reușit să spargă UE /Cum se aliniază cumpărătorii

Germania se teme de un dezastru economic dacă Rusia nu mai livrează gaze. Vestea a fost adusă chiar de ministrul economiei, Robert Habeck.

Riscul unei penurii de gaz în această iarnă se profilează de când gigantul rus Gazprom a redus drastic livrările prin gazoductul Nord Stream de care Germania este în mod special dependentă.

Nemţii vor închide unele sectoare

Ar trebui închise anumite sectoare industriale. Toate procesele economiei de piaţă ar fi atunci suspendate. Pentru anumite sectoare ar fi catastrofal.

Nu vorbim despre două zile sau două săptămâni, ci de o lungă perioadă. Vorbim aici despre persoane care ar fi în şomaj, de regiuni care ar pierde complexuri industriale întregi”, a explicat Habeck.

Se închide Nord Stream 1

Robert Habeck, ministrul afacerilor economice, a spus că există o anumită îngrijorare că vor fi oprite complet livrările de gaze ruseşti după 13 iulie, când Nord Stream 1 trebuie să fie închis timp de 10 zile pentru o inspecţie anuală.

Klaus Müller, şeful agenţiei federale de distribuţie a Germaniei, a spus că Germania ar putea rămâne în aproximativ două luni fără aprovizionarea cu gaz rusesc.

Dacă facilităţile de depozitare din Germania ar fi pline 100% din punct de vedere matematic… ne-am putea lipsi complet de gazul rusesc… pentru aproximativ două luni şi jumătate şi apoi rezervoarele de stocare vor fi goale”, a declarat el.

author avatar
Andrei Ștefan
841 afisari

14 COMENTARII

  1. Keine Sorge! Pupati-i la fund in continuare pe americani, aia care v-au venit de hac in al doilea razboi. Va vin de hac si acum.Cum? Va scoate ba cu actorul ebreu din rahat. Alimentati-l cu arme in continuare sa va poarte Ucraina la faliment companiile si la saracie poporul!

    • Ar trebui sărbătorită independența față de gazul și petrolul rusesc nu criza de gaz și petrol. Suntem în sfârșit liberi de Russia și sklavii Amerigii. Nu asta ne-am dorit? De acum înainte ne putem răsfăța în voie cu energia verde, cu alge marine, greieri, lăcuste, viermi și ploșnițe de bucătărie – toate pe post de alimente eco, vom cita la școală numai din autori germani iar pe cei ruși îi vom ocoli. Vom fi în sfârșit într-o sărbătoare continuă. Bașca că nu mai e nevoie să cheltuim bani pe vacanțe costisitoare la Predeal, pentru a schia. La iarnă schiem în sufragerie că în dormitor va sta bunică congelată până va trece criza și ne va da statul ajutorul de înmormântare..

      • Tuturor le convine o Germanie si o Rusie mai slabe in contextul in care Germania este principala putere economica a Europei, iar Rusia fute in gură nobilii planetei de mai bine de 100 de ani…

        • Este politica SUA promovată în guvern prin reprezentanții blackrock acolo. Larry Fink, ceo blackrock a anunțat din februarie falimentul unioanii ieoropene precum și dezmembrarea acesteia și astea nu sunt predicții ci ordine clare sau directive având în vedere de unde vin.

  2. distrugerea ue convine si sua si rusiei . germania isi luase nasul la purtare si a deranjat sua . rusia a jucat excelent , a asteptat greseala germaniei care a beneficiat din plin de gazul rusesc, germania care s-a bagat singura in curul calului si acum rusia are motiv sa o execute .

      • bai nea caisa de ce nu stai mata cu animalele daca tot vorbesti de ele? Ai scapat de la ma-ta din cotetul cu porci si ne strici aerul pe internet. Un om cu carte isi gaseste limbajul care sa-l deosebeasca de animale. Priceput-ai? Fa un efort si pleaca de unde ai venit. Pazeste vitele in continuare ca se pare ca la asa ceva esti de specialitate.

        • Popescule, omul nu e animal?! Sau ti-i fi crezand vreo șopârlă sfântă si tu?!
          Lasă-l pe barbie al nostru sa manance ce vrea el. Mănâncă si tu rahat cat cuprinde ca tot esti retardat…

    • Rusia avea nevoie de Germania pentru a rupe UE de SUA. Si mai e vorba si de doctrina euroasianista vs. doctrina euoroatlantista. Initial, Putin isi dorea o uniune euroasiatica, care sa uneasca UE cu CSI, dar si-a bagat SUA coada, care, din cauza apropierii Germaniei de Rusia si-ar fi pierdut statutul hegemonic: „Uniunea Euroasiatică va fi construită pe prin­cipiile de integrare universale ca parte inseparabilă a Marii Europe uni­te de aceleași valori ale libertății, democrației și legilor pieței“.

  3. AU AJUNS GERMANII CERSETORI LA MANA LUI BIDEN CARE ARE ALTE INTERESE IN UCRAINA(americanii cultiva peste un milion de hectare in ucraina).

  4. Ja, ja, ja, ein, zwei, drei, polizei !! Da, bai hileristilor nazisti din Jermania nou-anormala, cel mai bine e sa experimentati pe pielea voastra de nazisti ratati si voi komunismul globalist !! In orice caz, sa stai in casa la 15 grade e destul de reconfortant, daca esti obisnuit cu asa ceva, dar cumvoi nu prea sunteti, o sa va luati numai pwule in gura la iarna de la toti ceilalti !! Bai nazistilor de la Berlin, nu uitati ca toti vecinii vostrii va iubesc deja de nu mai pot de voi, si de rahaturile din capetele voastre de pluta nazista !! Ia sa vedeti si voi cum e un micut Holodomor acolo si la voi, o sa fie distractie maxima !! Ha ha ha 🙂 Bai ordinarilor, sepram sa muriti cu totii de foame si de frig la iarna, bai criminalilor ipocriti, o sa va dea Barbosul Suprem o pwula in gura, de o sa va iasa po nas si prin kurkubeu !! ha ha ha 🙂 Sieg Heil, Sieg Heil, Olaf Not Macht Frei 🙂

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger