AcasăȘTIRI EXTERNESe încheie războiul?! Anunţul momentului din Ucraina. Rusia a acceptat propunerile Kievului

Se încheie războiul?! Anunţul momentului din Ucraina. Rusia a acceptat propunerile Kievului

ucrainaSe încheie războiul?! Anunţul momentului din Ucraina. Rusia a acceptat propunerile Kievului

Rusia a acceptat „verbal” propunerile Ucrainei, a spus negociatorul ucrainean David Arakhamia, sugerând unde s-ar putea întâlni președintele rus Vladimir Putin cu omologul său ucrainean Volodimir Zelenski.

Arakhamia a declarat posturilor de televiziune ucrainene că o eventuală întâlnire între cei doi lideri va avea loc „cu mare probabilitate” în Turcia, relatează The Guardian, citând AFP.

Președintele turc, Recep Tayyip Erdogan, care săptămâna aceasta a găzduit delegaţiile rusă şi ucraineană în ţara sa, „ne-a sunat pe noi şi pe Vladimir Putin” vineri, spunând că va găzdui o astfel de întâlnire, a dezvăluit el.

„Nici data, nici locul nu sunt cunoscute, dar credem că cel mai probabil ar putea fi Istanbul sau Ankara”, a adăugat negociatorul ucrainean.

Rusia a acceptat „verbal” propunerile Ucrainei

„Federaţia Rusă a dat un răspuns oficial tuturor punctelor, şi anume că acceptă poziţia (ucraineană), cu excepţia chestiunii Crimeei (anexată de Rusia în 2014)”, a spus Arakhamia. El a spus că, deşi „nu a existat nicio confirmare oficială în scris”, partea rusă a transmis acest lucru „verbal”.

David Arakhamia a susţinut că Moscova a convenit în cadrul discuţiilor că un referendum privind neutralitatea Ucrainei „va fi singura cale de ieşire din această situaţie”.

Întrebat ce s-ar întâmpla dacă ucrainenii ar vota împotriva unui statut neutru al ţării, Arakhamia a replicat: „Fie vom reveni la starea de război, fie ne vom întoarce la noi negocieri”. Kremlinul a insistat ca Ucraina să adopte un statut neutru.

author avatar
Andreea Vlad
1.157 afisari

4 COMENTARII

  1. Este clar: Ukraina a câștigat războiul, rușii se retrag în mare debandadă mâncând pământul și având pierderi uriașe. Acum acceptă tot ce le cer ukrainienii. Bine că ukrainienii sunt oameni serioși, buni creștini și le lasă din milă rușilor Krimeea însă Putin va trebui să închine Russia lui Zselensky, pupându-i papucul în fața lui Johhanes, Câtzu, Bidon și Florin Salam.

    • Asa au cistigat razboil ca pierd Crimeea, Donbas-ul si in rest ucraina nazista este un desert !!!
      Mai trebuia arata, cu plugal si era tacimul complet.
      Rusii nu sint irakieni !!!

  2. Asa este, pentru cei spalati pe creier cu tembelizorul:,,Ucraina a castigat razboiul”…
    Se vede ca mass-media ticaloasa, vanduta si complice la crime impotriva umanitatii isi face bine treaba pentru ca are si cu cine, pentru ca spalatii pe creier sunt fara numar.

    Dar sa vezi ca ADEVARUL este altfel: ,,Președintele rus Vladimir Putin a rupt marți o tăcere de o săptămână, spunându-i lui Donald J. Trump că va ajuta cu bucurie la drenarea mlaștinilor de la Washington DC odată ce va epura Ucraina de corupție, a spus un Mar- Sursa a-Lago vorbind sub promisiunea anonimatului.
    „Dacă ai nevoie de ajutorul meu, spune-o. Vă voi arăta cum drenăm mlaștina în Rusia – rapid și eficient”, a spus Putin. „Te pot ajuta să drenezi mlaștina din Washington.”
    Vorbind cu Trump, Putin l-a numit pe Biden o marionetă fără direcție ale cărei fire erau trase în atât de multe direcții încât nu știa stânga de dreapta sau sus de jos.
    „Acest om, Joe Biden, mă amuză. Cum poate un om cu atât de puțină putere să pretindă că are atât de multe și să-i facă pe oameni să-l creadă? Problema este că oamenii chiar îl cred; cred că este un adevărat președinte. Boris Johnson, Emmanuel Macron și Scott Morison — ei îl ascultă pe Joseph Biden”, i-a spus Putin lui Trump. „Toți sunt Deep State”, a răspuns Trump.
    „Statul profund, stare mort.” a spus Putin.
    Putin a spus că minciunile propagandistice ale Occidentului nu au avut niciun impact asupra succesului operațiunii sale militare speciale de a scăpa Ucraina de laboratoarele de arme biologice și de pedofili.
    „Președinte Trump, aceste mizerii spun numai minciuni.
    Am avut o victorie copleșitoare la Kiev. Am ucis pedofilii sau i-am făcut să fugă, iar acum ne îndreptăm atenția către stupii lor mai izolați din alte părți ale Ucrainei”, a spus Putin.
    „Armata noastră este puternică, concentrată și hotărâtă. Europa de Est nu va mai fi o bază de operațiuni pentru relele occidentale. Știți ce spun eu este adevărat, președinte Trump.
    Am eliberat 25.000 de copii din Ucraina de pedofili”.’’

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger