AcasăȘTIRI EXTERNEScholz: UE nu crede în motivul tehnic al reducerii livrărilor de gaze...

Scholz: UE nu crede în motivul tehnic al reducerii livrărilor de gaze prin Nord Stream

Scholz: UE nu crede în motivul tehnic al reducerii livrărilor de gaze prin Nord Stream

OREANDA-NEWS Cancelarul german Olaf Scholz a declarat că nimeni din UE nu crede în versiunea Gazprom cu privire la motivele tehnice ale reducerii livrărilor de gaze prin Nord Stream 1. El a anunțat acest lucru în urma rezultatelor summitului liderilor UE, transmite RIA Novosti.

„Niciunul dintre noi nu crede că motivele tehnice oferite în prezent de furnizorul rus pentru reducerea livrărilor de gaze sunt adevărate. Prin urmare, toată lumea se pregătește să ia măsurile potrivite la momentul potrivit. În Germania, am făcut acest lucru cu mult timp în urmă”, a spus el.

Anterior, s-a raportat că reducerea livrărilor de gaze rusești a afectat 12 țări din Uniunea Europeană, 10 dintre acestea au emis avertismente timpurii în cadrul sistemului de securitate a aprovizionării cu gaze. Acest lucru a fost declarat în cadrul unei audieri în Parlamentul European de către prim-vicepreședintele Comisiei Europene, Frans Timmermans.

Potrivit acestuia, riscul de întrerupere a aprovizionării este acum real. În același timp, Timmermans a menționat că depozitele europene de gaze sunt umplute cu peste 50%, ceea ce este mult mai mult decât anul trecut.

author avatar
Andrei Coman
88 afisari

1 COMENTARIU

  1. Eu nu cred nimic din ce spun mai marii UE. Niște psihopați și niște mincinoși patologici.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger