AcasăȘTIRI EXTERNEOlaf Scholz, huiduit la Dusseldorf! / Germanii sunt nemulțumiți de cancelarul lor,...

Olaf Scholz, huiduit la Dusseldorf! / Germanii sunt nemulțumiți de cancelarul lor, sondaj de ultimă oră – VIDEO

olaf scholzScholz, huiduit și întrerupt la Dusseldorf / Germanii sunt nemulțumiți de cancelarul lor - VIDEO

Germanii nu-l consideră pe cancelarul social-democrat Olaf Scholz un lider puternic. Majoritatea nemților sunt nemulţumiţi de modul în care acesta gestionează problema războiului din Ucraina.

Scholz a spus că respectă valorile pacifiştilor, dar şi-a apărat decizia de a trimite arme în Ucraina şi a spus că echipamentele şi ajutoarele militare vor continua să vină în ţară. El a promis, de asemenea, că va oferi sprijin țărilor aflate în dificultate din cauza crizei alimentare.

Olaf Scholz, huiduit la Düsseldorf

„Respect tot pacifismul, respect toate valorile”, a spus Scholz. „Dar ar fi cinic să-i spunem unui cetățean al Ucrainei că trebuie să se apere de agresiunea lui Putin dacă nu are arme”. 

Mesajul său nu a fost primit cu entuziasm de cei care critică poziția Germaniei față de războiul din Ucraina. Scholz a fost primit cu huiduieli la un miting al Confederației Federale a Sindicatelor (DGB) la Düsseldorf pe 1 mai, de Ziua Internațională a Muncitorilor. A fost nevoit să se răstească în microfon pentru a-și încheia discursul.

Cancelarul german a fost întrerupt de fluierături și huiduieli, manifestanții numindu-l „provocator” și „înșelător”. „Pace fără arme”, a scandal publicul.

A fost presat să trimită arme Ucrainei

Scholz se află sub presiune în țară și în străinătate pentru a furniza Ucrainei arme grele, cum ar fi tancuri și obuziere, și pentru a susține un embargo imediat al UE asupra importurilor de energie rusească pentru a-l lipsi pe președintele Vladimir Putin de valuta forte care îl ajută să finanțeze războiul.

Majoritatea germanilor sunt nemulţumiţi de modul în care cancelarul Olaf Scholz gestionează problema războiului din Ucraina. Potrivit unui sondaj de opinie publicat în Bild am Sonntag, 54% dintre cei intervievaţi s-au declarat mai degrabă nemulţumiţi de performanţa cancelarului în această problemă. Rata de aprobare a acestuia a scăzut la 32%, potrivit sondajului.

author avatar
Andreea Vlad
592 afisari

4 COMENTARII

  1. Toată lumea este „condusă” papagali-slugi. Nu mai poate el de ucraineni, așa-s ordinele de la stăpânii care l-au pus în funcție.

  2. Dar cum a rămas Ucraina fără arme, ce, au făcut în ultimi 30 de ani cu procentul destinat pt apărare, cu atât mai mult știind c, au în coaste pe ruși, sau au îngroșat cefele niște oligarhi imbogatindu, se pe spinarea amărâților, iar acum sau carat în diferite paradisuri lăsând pe alți sa le apere țara

  3. Germania nazista vrea sa ajute nazistii din Ucraina sub comanda drogatului Jeglensky

    • Trolll nemernic, nazista-i cea care ti-a dat viata. Eu nu pot intelege , cum toti prostii, toti incultii, au acces la internet. Nu stii sa scrii corect, stii doar sa tastezi tampenii.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

Programul Gabrielei Firea pentru Primăria Capitalei. Aeroport în sudul Bucureștiului și dezvoltarea/extinderea rețelei de metrou, printre promisiuni

Senatorul Gabriela Firea, candidatul PSD la Primăria Generală a Bucureștiului și-a prezentat Programul de guvernare locală 2024 – 2028. Candidatul PSD își propune să...

Imagini incredibile cu rapperul american Sean Diddy când îşi bate iubita cu sălbăticie pe holurile unui hotel (VIDEO)

Cassie Ventura, fosta iubită a lui Sean Diddy, i-a intentat proces artistului și-l acuză, printre altele, de viol. O înregistrare video din 2016 îl...
proger