AcasăȘTIRI EXTERNESchimbare majoră la CNN, pe măsură ce ratingurile s-au prăbușit. Noua linie...

Schimbare majoră la CNN, pe măsură ce ratingurile s-au prăbușit. Noua linie editorială lasă în ofsaid Antena3

Boos-ul CNN David Zaslav vrea să schimbe politica editorială a celebrului post de ştiri american. Asta ar putea însemna ruperea legăturilor cu Antena 3.

News Hour with CNN este o emisiune de ştiri pe care Antena 3 o realizează în parteneriat cu CNN. Recent, a împlinit un an de emisie.

CNN vrea să revină la „jurnalism”

David Zaslav a spus că CNN își reînnoiește atenția pe „jurnalism” – semnalând că dorește ca rețeaua de stânga, marcată de scandal, să ofere în cele din urmă știri directe care să atragă și conservatorii.

În primul rând, jurnalismul. America are nevoie de o rețea de știri în care toată lumea să poată veni și să fie auzită: fie epublicani, fie democrați”, a spus Zaslav.

„Cred că vedeți mai multe din asta la CNN. Nu ne vom uita la audienţe și, iar, pe termen lung, asta va comta mai mult”, a continuat CEO-ul de la CNN.

Antena 3 se laudă că face audienţă cu CNN

Postul de ştiri al familiei Voiculescu se laudă că relaţia cu CNN i-a adus beneficii: corespondențele CNN din cele mai fierbinți locuri de pe glob sunt atributele principale care plasează programul pe locul 1 în topul televiziunilor de ştiri şi pe locul 3 în cel al pieței TV din România, pe segmentul său orar, au anunţat cei de acolo.

Cel mai important slot de ştiri pentu canalele informative a avut o creştere spectaculoasă de audiență în mod special pe publicul comercial, cel mai dinamic segment din România, au adăugat „anteniştii”.

author avatar
Andrei Ștefan
2.132 afisari

23 COMENTARII

  1. Cât de handicapat să fi ca să te uiți la bubosul de radu tudor și zăbăloșii de ciudatu și badea?

    ORICUM, CNN NU MAI EXISTĂ DE MULT.

    • Eu ma mai uit la distincta Zamfira, care oricum vb de acasă, deci fără vre, o legătură directă cu antena 3, mă uitam și ka Dumitrescu, dar de dând a început războiul a dezamăgit crunt

  2. Uita-te a nespalatii aia 2 care te scuipa cand vorbesc pe B1tv .Uita-te la orcan ,stilian,si alti cosmopoliti cu numele napolion Am observat ca aveti nume ciudate dupa cat de ciudati suneti si voi.scarbosenii globaliste !

  3. toate tv sint cu dubla comanda a patronului si securitatii , trebuie sa ai stomac tare sa rezisti mai mult . eu din obisnuinta mai trec pe la toate dar din ce in ce mai putin . se minte si se dezinformeaza la greu . toti se screm sa ne spuna ca vine sfarsitul lumii , crize peste crize , o sa murim de sete , de foame de boli , bombe orice .

  4. Bā, ziaricilor, care e limba voastrā maternā, fraierilor? Pentru ca engleza si româna nu sunt, scrieti la fel de prost în ambele. Voi vā cititi textele chinuite inainte sa le publicati?

  5. Am ramas surprins cand am aflat ca CNN e cu dezinformanta A3. Si atunci CNN a ramas cu un telespectagor mai putin

    • Pai cine se asemana se aduna. O vor lua in bot pentru ca problemele grave care invadeaza societatea si viata oamenilor îi vor termina si pe acesti paraziti co-conspiratori cu sistemul diabolic.

  6. Trimiteti ,ba ,la munca cinstita jigodiile astea ,niste putori si slugi ordinare.Numaratoarea inversa a inceput din ce in ce mai multi oameni incep sa inteleaga ca au fost 30 de ani captivii unor bestii.

  7. Sa dea Dumnezeu,simpozioane!Eu mi-am inchis abonamentul TV demult.Nenorocitii astia din televiziuni umilesc si mint oamenii pe banii lor.

  8. Tara arde si proasta se piaptana.Asta te preocupa acum pe tine,limbajul ziaricilor?

    • Da, prostule, corectitudinea limbii, mai ales īn media, ar trebui sā fie prioritarã. Uitã-te īn ce hal a ajuns exprimarea în România, în spatiul public. Dar, pesemne tu esti din ãia, multi, care scriu mi-au ca pisica si pun cratime la verbe, de aia nu te preocupã.

  9. @ SVF (22,11)..mai BINE..pise-te pe TINE!…si „trabucul” tau din gura, la ce MOACA de magraon cocalar ai.!!

  10. O indicatie importanta a faptului ca ofensiva dez-informationala americana s-a impotmolit si bate in retragere

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger