AcasăȘTIRI EXTERNESchimbare în topul miliardarilor. Elon Musk cade pe locul trei!

Schimbare în topul miliardarilor. Elon Musk cade pe locul trei!

Schimbare în topul miliardarilor. Elon Musk cade pe locul trei!

Elon Musk a pierdut și a doua poziție în clasamentul celor mai bogați pământeni. Averea sa a înregistrat în această săptămână pierderi de aproximativ 6,2 miliarde de dolari, ceea ce l-a adus pe locul trei în clasamentulul miliardarilor.

Acum, averea sa este de 150,9 miliarde dolari, în timp ce 17 februarie era de 191 miliarde dolari. Pierderile financiare ale CEO-ul Tesla și SpaceX au început miercuri. În ultima ședință bursieră din săptămână acțiunile Tesla au scăzut cu aproape de 5%. Cu doar 10 zile în urmă, pe 24 februarie, Tesla a scăzut cu 25%

Musk, devansat de proprietarului grupului de lux LVMH

Cea de-a doua cea mai bogată persoană din lume este acum francezul Bernard Arnault, proprietarul conglomeratului francez de lux LVMH. Arnault are o avere de 155,6 milioane de dolari. Grupul LVMH cuprinde peste 70 de mărci de lux, printre care Louis Vuitton, Christian Dior și Fendi.

Până luna trecută, Elon Musk și Jeff Bezos, fondatorul Amazon, s-au clasat pe rând pe primul și al doilea loc pe lista miliardarilor. Acum Bezos și-a revendicat locul 1, cu o avere de 175,4 miliarde de dolari.

Musk a fost propulsat pe primul loc în clasament la începutul lunii ianuarie când acțiunile Tesla erau în creștere explozivă. Cele 170 de milioane de acțiuni Tesla deținute de Musk crescuseră deja cu 743% sau 106 miliarde de dolari în 2020.

author avatar
Andreea Vlad
183 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger