AcasăȘTIRI EXTERNEScene HORROR într-o biserică: episcop, înjunghiat în timpul unei slujbe transmise online

Scene HORROR într-o biserică: episcop, înjunghiat în timpul unei slujbe transmise online

Scene HORROR într-o biserică: episcop, înjunghiat în timpul unei slujbe transmise online

S-au derulat din nou scene horror în Australia. Un episcop și alte câteva persoane au fost înjunghiate într-o biserică, în Sydney. Slujba era transmisă online, relatează presa locală.

Incidentul s-ar fi întâmplat luni într-o suburbie din Sydney. Poliția a spus că a răspuns la un apel potrivit căruia mai multe persoane ar fi fost înjunghiate.

Un bărbat a fost arestat

Un bărbat a fost arestat în urma incidentului și „ajută ancheta”, au comunicat reprezentanții poliției.

„Răniții au suferit leziuni care nu le pun viața în pericol și sunt tratați de paramedicii de la serviciul de ambulanță din New South Wales”, se precizează într-un comunicat al forțelor de ordine.

Locuitorilor li s-a recomandat să evite zona atacului.

A fost atac barbar şi la mall

Un atac barbar, dat la mall, i-a şocat pe australieni, sâmbătă. Cel puțin cinci persoane au murit, în urma unui atac sângeros, într-un mall din Sydney. Sute de persoane au fost evacuate.

Vinovatul a fost ucis. Poliţia a precizat că atacatorul a acţionat singur şi că până în prezent nu i-a stabilit identitatea.

Martorii oculari au descris scene de panică, clienţii alergând pentru a se pune la adăpost în timp ce poliţia încerca să securizeze zona.

Premierul Australiei a transmis condoleanțe victimelor.

„Am fost informat de către AFP cu privire la evenimentele devastatoare de la Bondi Junction.

În mod tragic, au fost raportate mai multe victime, iar primele gânduri ale tuturor australienilor se îndreaptă către cei afectați și către cei dragi lor.

Inimile noastre sunt alături de cei răniți și le mulțumim celor care îi îngrijesc, precum și curajoșilor noștri polițiști și primii respondenți”, a scris el pe X.

author avatar
Andrei Ștefan