AcasăȘTIRI EXTERNEŞOC la New York! Candidatul democrat de mare anvergură la Primăria oraşului...

ŞOC la New York! Candidatul democrat de mare anvergură la Primăria oraşului dansează pe manele! VIDEO viral

Andrew YangScene de tot râsul în mijlocul oraşului: un candidat la Primărie dansează pe manele alături de susținători

Au fost scene de tot râsul în mijlocul oraşului New York, momente cu care americani sunt mai puţin obişnuiţi. Andrew Yang, un democrat care candidează pentru Primăria metropolei, a postat un videoclip în care dansează pe manele româneşti alături de susținătorii săi.

Am văzut acest grup drăguț care dansa în timp ce mă aflam prin Elmhurst și a trebuit să mă alătur”, a scris vineri Andrew Yang pe contul său de TikTok.

Cine este Andrew Yang?

Andrew Yang se află în cursa pentru a deveni candidatul Partidului Democrat la Primăria New York, după ce în 2020 a participat și la competiția internă a formațiunii pentru candidatura la prezidențiale, câștigată însă de colegul său de partid Joe Biden.

@officialandrewyang

Saw this lovely group dancing while I was in Elmhurst and had to join 😀 #nyc

♬ original sound – Andrew Yang

Aşadar, Yang a fost surprins dansând pe manele românești alături de simpatizanții săi în Elmhurst, zonă din cartierul Queens a orașului New York în care majoritatea populației este de origine asiatică.

Omul politic are 46 de ani, este avocat și antreprenor născut în New York. Părinții săi au emigrat în SUA în anii ’60 din Taiwan.

author avatar
Andrei Ștefan