AcasăȘTIRI EXTERNEScene de război la Chișinău. Homosexualii de la parade, apărați de mascați...

Scene de război la Chișinău. Homosexualii de la parade, apărați de mascați și trupele antitero

Înarmați până-n dinți pentru protecția homosexualilor

Duminică, străzile Chișinăului au fost ocupate de toate efectivele de Poliție ale Capitalei Republicii Moldova, cu tehnică militară aferentă. Măsurile exagerate de protecție pentru parada homosexualilor au fost dedicate însă celor șase deputați ai partidului președintelui Maia Sandu, care au defilat în fruntea coloanei LGBT. 

Numărul polițiștilor și a autospecialelor acestora l-a depășit cu mult pe cel al participanților la parade LGBT, desfășurată duminică, în centrul Chișinăului. Se pare că măsurile exagerate de protecție, care au scos toate forțele de ordine în stradă, au fost decise ca urmare a participării la marșul homosexualilor a șase deputați de la PAS, partidul președintelui Maia Sandu.

”Duminică, pe parcursul zilei, tot transportul a fost blocat la Botanica, Buiucani, în Centru. Nimeni nu putea traversa centrul orașului. Guvernarea, deputații PAS și-au organizat paradă, au furat curcubeul de la copii – au făcut un altfel de simbol și s-au înconjurat cu mii de polițiști achitați pe banii poporului pentru a-i apăra.  Ministrul de Interne ar trebui să-și dea demisia pentru bătaie de joc față de polițiști.  Nu s-a mai văzut la niciun eveniment asemenea mobilizare, nici pe perioada crizei refugiaților sau când vin alți oficiali. Propun ca această zi de mobilizare a polițiștilor să fie achitată din banii deputaților PAS, deoarece în mare parte i-au păzit pe ei, fiind prezenți la parade”, a scris Ion Ceban, primarul Chișinăului, care s-a opus vehement organizării paradei LGBT. Acesta a arătat că, în Chișinău, transportul public urma să circule pe strada București, deoarece în Piața Marii Adunări Naționale urmau să aibă loc mai multe evenimente.

Coridor de protecție

Primarul Chișinăului, Ion Ceban, a acuzat guvernarea PAS că ar fi știut că parada pe strada București a fost desfășurată contrar legii. ”Homosexualii au fost păziți ca ochii din cap, fiind asigurat coridor contrar legii, nu aveau niciun document, așa cum se procedează la diverse manifestații. Ce am avut? Lucrări stopate, transport stopat, iar pe homosexuali cu deputații în frunte îi păzeau toată poliția capitalei.  Jumătate de Chișinău, centrul istoric al orașului a fost paralizat pentru un marș ilegal. Duminică, de Ziua Medicului și Farmacistului, nu și-a adus aminte niciun deputat PAS pentru a-i felicita. Din păcate, medicii au fost lăsați în umbra paradei de către guvernare.  Nimeni nu a anunțat vreo acțiune, majorare de salariu sau alte evenimente pentru medici. Din păcate”, a afirmat primarul Chișinăului, Ion Ceban.

”Cred în libertatea fiecăruia de a iubi”

Deputatul PAS, Dumitru Alaiba, care a participat la marșul LGBT, a ținut să precizeze că, odată cu vârsta, a învățat să nu renunțe la punctul lui de vedere și la valorile în care crede, doar pentru că acestea s-ar putea să fie nepopulare. ”Cred în libertatea fiecăruia de a iubi. Mergând la Pride spun și că nu voi fi intimidat de limbajul bădărănesc al unor politicieni subdezvoltați. Existența lor este însuși motivul pentru care există Pride”, a spus deputatul PAS, Dumitru Alaiba.

author avatar
Claudia Marcu Jurnalist
2.264 afisari

20 COMENTARII

    • „bietii” moldoveni se ard prin strainatatzuri in timp ce parintii lor fac foame si mor nebagati in seama. moldoveanu isi pierde mintile cand paraseste Moldova. courve e putin spus! bleah! mi-e sila!

  1. cand a marsaluit haita globalista anul acesta in iunie in kolojvar, erau autobuze cu numere de Rep.Moldova parcate in fata la cinema Republica(/percsis) si carduri de turisti ciu stegulete deja pregatite coborau, toti sub escorta militiei locale(!!!) care coordonau „turistii” sa nu se piarda. VAZUT SI TRAIT! asa ca ciocu mic! ca la injectare, si asta e tot OPERATIUNE DE STAT! care stat? ala esuat, desigur! ala globalizat, cancerizat, genocidal si antihristic!

    am scris toate asta sa fie consemnat undeva, sa nu ramana chiar asa! am fost MARTOR!

  2. SLAVA MOLDOVA SUB CUTRA SATANISTILOR, MAIA SANDU! AIA CARE E MODESTA MODESTILOR SI MANANCA CIURBITA LA O TUSICA! SIKTIR, CU CONTURILE PRIN STRAINATATE MISIA EI ESTE SA ADUCA MOLDOVA LA BATJOCURA..

    UNDE E LUPTA EI ANTICORUPTIE?! CURVETA CA SI KOVESI …NISTE ZDRENTE SPURCATE…UNA CAT UN DULAP SI ALTA O PITICANIE …CE DEFECTE AU AVUT ATATA IMPORTANTA SA LE ALEAGA DRACU SLUJITOARELE LUI?! SLAVA UKRAINA!

  3. a fost ziua politiei moldovene si i-au avut invitati pe toti curistii din tara(aia care au mai ramas in afara arcului guvernamental!)!

  4. De ce nu este Maia casatorita?
    De ce dintr-o data, dupa acordarea statului de tara candidata la UE, Moldovei, au inceput moldovenii sa acorde atentie poponarilor si lesbienelor?
    Va spun eu de ce: gudurismul la nivel de politica, cunoscand ca in vest persoanele cu ”DEFECTE” sexuale si iubitori de aberatii sexuale, sunt simpatizati si sunt ”PE VAL”.
    Si asa Maia a devenit „prietena” bisericii dar si a traditiilor seculare ale crestinilor.
    Sau mai bine spus: intyeresul poarta fesul.

  5. Am procurat de pe Amazon setul cu cele 10 accesorii bondage , sado-maso , culoare neagra . Sexy , salbatic , confortabil , perfect pentru nopti speciale . Amuzant . Plus , piele si metal , complet sigur si foarte placut la atingere . Esti doritor de o pereche de clesti capezzelo , lovituri de bici pe fese , catuse umplute , mansete la picioare , colier GUINZAGLIO , un fruct in mura rozetei si o sfoara ? Aviz amatorilor de adrenalina : nechez si dau vanturi puturoase ! Casuta Postala de sub pasarela garii Tiraspol . Pupici !

  6. Nu ajunge ca sunt săraci, furați, acum vor sa-i faca si homosexuali. Doamna Maia Sandu ce spune , dumneaei face ce i se spune, altfel este schimbată din funcție!

  7. Maia asta este Lesbiana si SUBNORMALA.
    Presedintele reprezinta POPORUL nu minoria bulanilor, iar daca 80% din cetatenii Moldovei NU DORESC asemenea “spectacole de prost gust” NU SE FAC .
    Iar politisti ar trebui sa fie platiti de Maia si de bulangii LGTB nu de cetateni.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger