AcasăȘTIRI EXTERNEScene de groază la Washington. Un pod s-a prăbușit peste autostradă

Scene de groază la Washington. Un pod s-a prăbușit peste autostradă

Scene de groază la Washington. Un pod s-a prăbușit peste autostradă

Un pod pietonal s-a prăbușit pe autostrada 295 în nord-estul statului Washington, SUA, rănind cel puțin șase persoane și prinzând un camion sub dărâmături.

Cinci persoane a fost rănite, traficul a fost blocat, iar echipele de urgență intervin pentru a diminua efectele unui scurgeri de motorină dintr-un camion care a fost prins sub dărâmături.

Mai multe mașini au fost prinse sub podul prăbușit. Răniții au fost transportați la un spital din apropiere pentru investigații. Rănile suferite nu le pun viața în pericol, au anunțat autoritățile, scrie Digi 24.

Bombă cu ceas

Un camion care transporta 500 de litri de combustibil a rămas parțial prins sub pod, iar aproximativ 25 de litri de motorină s-au scurs pe șosea, ceea ce a necesitat intervenția echipajelor de urgență, scrie USA Today News.

Autoritățile investighează cauza producerii acestui accident. Autostrada 295 a fost blocată, iar traficul va rămâne închis până joi seară.

Podul a fost verificat ultima oară în februarie, iar atunci nu au fost indicii că ar avea vreo problemă de structură, potrivit acestora.

 

author avatar
Tudor Borcea
309 afisari

2 COMENTARII

  1. Chinezărie de pod..sau azmericano..? Asta e calitatea de azi a produselor azmericane..zero!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger