AcasăȘTIRI EXTERNEScenă macabră în Mexic. Câine filmat când alerga cu un cap de...

Scenă macabră în Mexic. Câine filmat când alerga cu un cap de om în gură – VIDEO

Locuitorii unui orășel din Mexic au rămas perplecși când au zărit obiectul ciudat din gura unui câine, care alerga pe drum.

Când s-au apropiat ca să-și dea seama ce poartă animalul între dinți, și-au dus mâinile la gură de uimire.

Câinele a furat capul de un cadavru

Câinele se plimba cu un cap de om în gură. Oficialii din statul Zacatecas, afectat de violențe, au confirmat incidentul și au spus joi că poliția a reușit în cele din urmă să smulgă capul uman din colții animalului.

Un polițist a declarat că mai multe părți ale unui cadavru au fost lăsate la un ATM din orașul Monte Escobedo, miercuri seară.

Alături de rămășițele umane a fost lăsat și un mesaj care făcea referire la un cartel de droguri. Dar înainte ca poliția să poată acționa, un câine fără stăpân a fugit cu capul cadavrului, potrivit Daily Mail.

O filmare postată pe rețelele de socializare a arătat cum câinele merge pe o stradă întunecată, ținând un cap de om în gură, cel mai probabil urmând să îl mănânce, potrivit AP.

author avatar
Andreea Vlad
429 afisari

2 COMENTARII

  1. Acolo, in Zacatecas nu e chiar asa de nasol, dar sa vedeti ce fac cei 4 fii ratati ai lui Chapo in Sinaloa, acolo e distractie maxima in fiecare zi 🙂 Asta e bai mexicanilor, din Iadul vostru scapa numai cine poate, dar si ala numai pe bucati 🙂

Comments are closed.

Nu rata să citești

Ultimele știri