AcasăȘTIRI EXTERNESCANDALUL TRUMPGATE. Democrații au pornit la vânătoare de republicani! Cine este următoarea...

SCANDALUL TRUMPGATE. Democrații au pornit la vânătoare de republicani! Cine este următoarea țintă a FBI/„Agenții mi-au confiscat telefonul”

scott perrySCANDALUL TRUMPGATE. Democrații au pornit la vânătoare de republicani! Cine este următoarea țintă a FBI/„Agenții mi-au confiscat telefonul”/ foto: The Hill

Republicanul Scott Perry din Pennsylvania, un aliat de top al fostului președinte Donald Trump, a declarat marți că agenții FBI i-au confiscat telefonul mobil.

Totul s-a petrecut la doar o zi după ce agenții federali au percheziționat proprietatea lui Trump din Florida.

„În această dimineață, în timp ce călătoream cu familia mea, 3 agenți FBI mi-au confiscat telefonul mobil”, a declarat republicanul din Pennsylvania într-o declarație emisă prin biroul său de presă.

 

Telefonul lui Scott Perry, confiscat de FBI

„Nu au încercat să-mi contacteze avocatul, care ar fi făcut aranjamente pentru ca ei să aibă telefonul meu dacă aceasta era dorința lor. Telefonul meu conține informații despre activitățile mele legislative și politice și discuții personale/private cu soția, familia, alegătorii și prietenii mei. Nimic din toate acestea nu este treaba Guvernului”.

Declarația lui Perry nu conținea detalii despre ce dorea FBI să facă cu telefonul său, dar se știe că el a fost o țintă pentru anchetatorii care cercetează asaltul asupra Capitoliului din ianuarie 2021. Perry, un aliat cheie în efortul lui Trump de a răsturna rezultatul alegerilor din 2020, l-a presat pe acesta din urmă să înlocuiască liderii Departamentului de Justiție și să instaleze un oficial foarte puțin cunoscut, Jeffrey Clark, în fruntea departamentului.

Clark și-a exprimat sprijinul pentru efortul lui Trump de a cere legislaturii statale să se reunească și să ia în considerare numirea de alegători „supleanți” pentru a îndrepta rezultatul către Trump. Perry a fost citat în proces în luna mai, dar a respins citația, notează Politico.

Scott Perry l-a ajutat pe Trump să răstoarne rezultatul alegerilor din 2020

Interesul Departamentului de Justiție pentru Perry poate fi legat de atacul din 6 ianuarie 2021 asupra Capitoliului, dar se poate intersecta și cu ancheta privind gestionarea de către Trump a înregistrărilor Casei Albe. Comitetul din 6 ianuarie a dezvăluit în aprilie că ultimul șef de personal al lui Perry și Trump, Mark Meadows, a comunicat prin aplicația de mesagerie criptată Signal chestiuni legate de alegerile din 2020 – și nu este clar dacă vreunul dintre bărbați a reținut acele mesaje.

Meadows ar fi ars anumite hârtii după întâlnirea la Casa Albă cu Perry. Meadows a fost membru fondator al Pro-Trump Freedom Caucus, al cărui preşedinte Perry este acum, potrivit Fox News.

Confiscarea de către FBI a telefonului lui Perry nu este lipsită de precedent. Autoritățile au confiscat telefonul senatorului Richard Burr în 2020, ca parte a unei investigații asupra practicilor sale de tranzacționare cu acțiuni, deși Departamentul de Justiție a încheiat ulterior ancheta fără a urmări acuzații împotriva lui.

author avatar
Andreea Vlad
565 afisari

4 COMENTARII

  1. Gunoaiele lui soros nu mai au niciun fel de sansa,sunt disperati si fac orice prostie dar tot degeaba.Se duc toti la vale…bye bye gunoaie,la tomberon cu voi

  2. Miza este foarte mare, iar alegerile din toamna ce, ar trebuii sa aibă loc în America trebuie oprite cu orice preț, altfel sataniști democrați știu ca sunt pierduți și implicit și plan lor de haos mindial, numai bunul și dreptul Dumnezeu îl poate înfrânge pe diavoli ăștia

  3. AMERICA MOARE! IMBECILILOR IUBITORI DE TRANSFERURI DE CASE SI BANI IN S.U.A. CUM AR FI IOHANNIS …NU VA VA LASA DUMNEZEU SA VA BUCURATI DE PRADACIUNILE FACUTE IN ROMANIA…VORBA VECHE..ORI ITI MOARE NEVASTA, ORI ITI ARDE CASA, ORI TE IA LA PUSCARIE…CACI ASA ATI FACUT TOTI PRADUITORII ACESTEI TARI..
    VRETI VIZA DE S.U.A.?! SA AVETI CALE LIBERA SPRE IAD…CACI IATA IADUL ARE ACUM UN NUME STATELE UNITE ALE AMERICII…TRAIASCA DEMOCRATIA, RESPECTUL SI LIBERTATEA DIN S.U.A. ?! SIKTIR DISTRUSILOR!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger