AcasăȘTIRI EXTERNESCANDAL URIAȘ ÎN SUA! Fox News: „Cineva să explice de ce sunt...

SCANDAL URIAȘ ÎN SUA! Fox News: „Cineva să explice de ce sunt arme biologice periculoase în Ucraina! Pentagonul minte! De ce?”

Tucker Carlson, moderatorul care găzduiește emisiunea politică de noapte Tucker Carlson Tonight pe Fox News, reacționează la afirmațiile conform cărora SUA finanțează programe biologice în Ucraina.

Realizatorul de televiziune cere explicații: „de ce există arme biologice periculoase în Ucraina?”. „Dacă mi-ai fi spus în urmă cu doar patru zile că administrația Biden finanțează biolaboratoare secrete în Ucraina, nu te-aș fi crezut”, își începe Carlson editorialul.

Acesta este revoltat pentru faptul că SUA nu numai că au finanțat aceste biolaboratoare secrete din Ucraina, ci și că nu au reușit să asigure conținutul mortal al acelor laboratoare înainte de invazia rusă. „O invazie despre care știau că va veni, o invazie pe care au încurajat-o”, a comentat moderatorul american.

UE pune la îndoială existența laboratoarelor din Ucraina

Tucker Carlson citează ziarul USA Today, care scria în urmă cu câteva zile că biolaboratoarele secrete ucrainene nu există, fiind vorba despre dezinformarea rusă. Jurnalistul citează și Foreign Policy Magazine, care scria în paginile sale că informația a fost răspândită de membri QAnon, care ar fi diseminat frenetic „afirmații false privind laboratoarele americane biologice din Ucraina”.

Și UE a intervenit, spunând că sunt doar teorii ale conspirației, „sunt minciuni răspândite de Putin”. Un purtător de cuvânt al UE a spus apoi că „credibilitatea informațiilor furnizate de Kremlin este, în general, foarte îndoielnică și scăzută”. Dar Victoria Nuland, subsecretar de stat pentru afaceri politice al SUA, a afirmat că Ucraina deține capacități de cercetare biologică.

Victoria Nuland recunoaște că Ucraina deține biolaboratoare secrete

„Ucraina are facilități de cercetare biologică, despre care, de fapt, suntem acum destul de îngrijorați că trupele ruse ar putea încerca să le preia”, a declarat Victoria Nuland, înalt oficial al Departamentului de Stat, parlamentarilor americani, la o audiere, când a fost întrebată direct dacă Ucraina are arme biologice.

„Lucrăm cu ucrainenii la modul în care pot preveni ca oricare dintre aceste materiale de cercetare să cadă în mâinile forțelor ruse”, a spus Nuland. Întrebată de Rubio dacă ar avea loc un atac cu arme biologice sau chimice în interiorul Ucrainei, rușii fiind în spatele lui, Nuland a afirmat: „Nu există nicio îndoială în mintea mea, domnule senator”. „Și este o tehnică clasică rusă să dai vina pe celălalt pentru ceea ce intenționează să facă ei înșiși.”, a mai spus aceasta.

Tucker Carlson: Cineva trebuie să explice de ce America are Arme Biologice în Ucraina

În 2014, Victoria Nuland a organizat o lovitură de stat în Ucraina în numele democrației, desigur, scrie Tucker Carlson. Deci, ea este foarte informată despre situația din Ucraina. „Aflată sub jurământ, într-o audiere deschisă de comisie, victoria Nuland tocmai a confirmat că dezinformarea rusă despre care vorbește lume de zile întregi că este o minciună și o teorie a conspirației și o nebunie, e complet adevărată.”, spune jurnalistul Fox News.

„Ce fac ei mai exact în aceste biolaboratoare secrete ucrainene?”, se întreabă el. „Ucraina este cea mai săracă țară din Europa. Nu este un focar de cercetare biomedicală. Presupunem că acestea nu erau laboratoare farmaceutice, probabil că nu dezvoltau noi medicamente pentru leucemie. Din răspunsul său, Victoria Nuland a dat de înțeles că americanii au lucrat la arme biologice”.

author avatar
Andreea Vlad
2.169 afisari

6 COMENTARII

  1. Latrina 3 de departe cea mai periculoasa TV, care propaga frica, isterie și panica, iar adevărul lucrurilor este departe ținut de cetățeanul de rând

  2. Pai dacă s-au dat cu amerlocii de la CNN, cum vreți sa fie altfel? Aplica vechea zicala comunista adică minte ca o gazeta imperialista! 😊

  3. O conspiratie aparuta recent spune ca Ucraina este pivotala pentru instalarea comunismului globalist, cel putin in planul curent. Cu situatia schimbata de Putin trebuie gasit o solutie, de aia se plimba americanii pe la Busuresti si Varsovia. La Budapesta se pare ca nu prea au trecere.

  4. Sunt acolo cam 15 laboratoare de razboi biologic, e clar ca amerlocii le planteaza numai in colonii din astea esuate, din lumea a 3-a si a 4-a, Ukro-na-zia facand parte din lumea a 4-q, iar Walachistanul din lumea a 3-a !! Numai acum dau si amerlocii din gura, dupa ce salbaticii aia de rusnacii le-au luat laboratoarele pe sus, idiotii aia ai Kommielei Harris nu au fost in stare sa distriga nimic din ce e acolo, si ce faceau ei pe acolo !! E clar ca cei din Deep State-ul imperialist amerloc sunt vraiste, daca nu au prevazut ce o sa urmeze pe plaiurile salbaticilor aia !! De acum incolo, scapa numai care si cine poate, ca oricand pot sa dea astia cu ceva arme biologice noi-noute !! Bai anonim, ascunde-te impreuna cu Arahat si Gheorghitza Muitza in bunkarul lor, dar vezi sa stai departe de porstii aia 2, ca sunt pe invers, sa iti faca ratatii aia ceva supreize-surprize !! Ha ha ha 🙂

Comments are closed.

Nu rata să citești

Ultimele știri