AcasăȘTIRI EXTERNEScandal la Curtea Regală. Decizii radicale împotriva cuplului prinţul Harry şi Meghan...

Scandal la Curtea Regală. Decizii radicale împotriva cuplului prinţul Harry şi Meghan Markle

Pe site-ul Windsor nu mai apar conturile de pe paginile de socializare ale prințului Harry şi Meghan Markle.

Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii a decis să-i elimine pe prinţul Andrew şi pe ducii de Sussex, prinţul Harry şi Meghan Markle, de pe site-ul familei regale.

Regina Elisabeta a II-a a făcut „curățenie” la Palat

Astfel, pe site-ul familiei regale a Marii Britanii apar acum doar conturile reţelelor de socializare ale reginei. Pe acest site apar și informaţii şi despre ceilalţi membri ai casei regale.

Așadar, începând din această lună site-urile palatului Kensington şi Clarence House, dedicate ducilor de Cambridge, prinţul William şi soţia sa Kate Middleton, şi respectiv prinţului Charles şi soţiei sale, Camila Parker-Bowles, ducesă de Cornwall au fost eliminate.
În urmă cu câteva săptămâni, prinţul Andrew şi-a închis contul oficial ca duce de York, în încercarea de a trece cât mai neobservat după ce a fost implicat în cazul traficantului de minore Jeffrey Epstein, un scandal care l-a obligat să se retragă din funcţiile oficiale de membru al casei regale britanice.

Neștiind numic despre această „retragere” a acestor site-uri, nici măcar nu se ştie dacă cel de-al treilea fiu al suveranei britanice a fost sau nu prezent la nunta fiicei sale, Beatriz de York, cu omul de afaceri italian Edoardo Mapelli.

Mai mult, tatăl miresei nu apare în niciuna dintre fotografiile postate oficial.

Harry şi Meghan, interdicție

Și încă o lovitură „regală” a fost în urmă cu câteva luni, când

Prințului Harry și soției sale, li s-a interzis folosirea cuvântului „royal”, ca parte a ieşirii lor oficiale din familia regală britanică.

Acest lucru îi va obliga să desfiinţeze fundaţia pe care au creat-o după ce au renunţat la cea pe care o împărţeau cu ducii de Cambridge şi cu care relaţiile s-au deteriorat.

Potrivit presei canadiene, la sfârşitul lunii iulie Harry şi Meghan au depus actele pentru a desfiinţa Sussex Royal şi, deşi site-ul cu acest nume este încă deschis, nu mai este activ de când cei doi au plecat în America, în martie, pentru a-l creşte pe micul Archie departe de obiectivele foto şi de presiunea care i-a determinat să înfrunte tabloide britanice în sala de judecată, potrivit dcnews.ro

author avatar
Eli Dan Davidescu