AcasăȘTIRI EXTERNERăzbunarea democraților! Scandal uriaș din vina Melaniei! Donald Trump e terminat!

Răzbunarea democraților! Scandal uriaș din vina Melaniei! Donald Trump e terminat!

Melania Trump

Prima Doamnă a Statelor Unite, Melania Trump, a folosit adresa personală de email la Casa Albă, potrivit unei foste consiliere, care i-a fost și prietenă, potrivit The New York Times, care citează The Washington Post.

Stephanie Winston Wolkoff a lansat recent o carte – Melania and Me: The Rise and Fall of My Friendship With the First Lady, în care face dezvăluiri despre relația ei cu Melania Trump. Aceasta pretinde că a corespondat de mai multe ori cu soția președintelui american folosind canale private. Wolkoff susține că prima doamnă a folosit și aplicații de mesagerie criptate precum Signal pentru a desfășura activități guvernamentale.

Potrivit presei, cele două femei au discutat lucruri oficiale, printre care „contracte și angajări guvernamentale, detalii despre programul președintelui și al soției sale în timpul vizitelor de stat în Israel și Japonia, parteneriatul strategic pentru inițiativa Be Best a Primei Doamne, logistica pentru sărbătoarea de Paște, dar și finanțarea ceremoniei de inaugurare a mandatului prezidențial”.

Au vorbit chestiuni oficiale

Într-un interviu acordat The Washington Post, după publicarea cărții, autoarea a declarat că nu au folosit conturi de e-mail oficiale la Casa Albă atunci când au comunicat frecvent despre subiecte oficiale. „Nici eu, nici Melania nu am folosit email-ul Casei Albe”. Melania Trump a folosit o adresă de mail a Organizației Trump, de pe domeniul MelaniaTrump.com, precum și aplicații de mesagerie chiar și după ce a devenit prima Doamnă, a mai spus Winston Wolkoff.

În calitate de primă doamnă, Melania Trump nu este o angajată a guvernului și nu este acoperită automat de aceleași legi care ar reglementa comunicările unui secretar de cabinet sau alți oficiali ai administrației, potrivit experților în etică. Dar discuția ei despre afaceri guvernamentale și informații despre conturi neoficiale ar putea fi o încălcare a unor legi, scrie The New York Times.

Acuzată de același lucru pentru care Trump a cerut arestarea lui Hillary Clinton

În 2016, în timpul campaniei electorale pentru prezidenţiale, Donald Trump a cerut arestarea contracandidatei sale Hillary Clinton, pe motiv că a pus în pericol securitatea naţională. Aceasta folosise, de asemenea, mailul personal în scop oficial.

El a acuzat-o în repetate rânduri că a șters 33.000 de e-mailuri de pe un server personal în timp ce ea era secretară de stat. Hillary Clinton a spus că e-mailurile au un caracter personal, iar o anchetă FBI nu a găsit dovezi că acestea au fost șterse în mod deliberat.

Și fiica cea mare a lui Donald Trump, Ivanka, a fost acuzată că şi-a folosit mailul personal pentru corespondența oficială. Reprezentanţii ei au susţinut, însă, că nici unul dintre mesajele respective nu conţinea informaţii secrete şi că a fost pur şi simplu vorba de o eroare.

Ba mai mult, tatăl ei i-a sărit în apărare: „Ca să înţelegeţi. Acum ceva timp şi pentru o perioadă scurtă, Ivanka a trimis nişte emailuri, care nu erau strict secrete, ca în cazul lui Hillary Clinton, pe care nu le-a şters, aşa cum a făcut Hillary Clinton, care a şters 33.000. (Ivanka, n.r.) nu a încercat să ascundă aceste emailuri. Este o cu totul altă situaţie. Ceea ce prezentaţi este o ştire falsă. Tot ceea ce a făcut Ivanka se află în arhivele prezidenţiale.”

author avatar
Andreea Vlad
1.100 afisari

4 COMENTARII

    • Eu cred ca tu esti un bulan spart, ce i o sugi lui Soros, iar Andreea Vlad o alta mizerie sorosista. Mai gunoaielor ce va vindeți țara, stați capra pe la Ong uri si o sugeti sub mese. Il faci pe ala partizan doar ca a comentat ca curva asta sorosista este o terminată

  1. Mama lu’ Andreeeeeaaaaa! Taaantiiii!
    Vedetzi ca atunci cind ne jucam de’a baba-oarba, Andreea a facut Kk pe ea!!!!! Acum fuge dupa noi rizind si vrea as ne murdareasca cu ……

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger