AcasăȘTIRI EXTERNESCANDAL între aghiotanţii lui Putin: un comandat îl "suspectează" pe Serghei...

SCANDAL între aghiotanţii lui Putin: un comandat îl „suspectează” pe Serghei Șoigu de „trădare”

Eşecul războiului declanşat de Rusia în Ucraina a determinat un scandal între aghiotanţii lui Vladimir Putin. Un fost comandant al forțelor separatiste pro-ruse din estul Ucrainei îl acuză pe ministrul rus al Apărării Serghei Șoigu de „neglijență criminală”.

„Îl acuz direct pe Serghei Șoigu de, cel puțin, neglijență criminală”, afirmă Igor Ghirkin într-o înregistrare video postată pe canalul său de Telegram. „Nu am dovezi să îl acuz de trădare, dar o suspectez”, a adăugat el.

Putin îl tolerează încă pe Şoigu

În pofida eșecului ofensivei generale care urmărea să ocupe Ucraina în doar câteva zile și a numeroaselor umilințe suferite de forțele armate rusești în Ucraina, Vladimir Putin nu a dat semne că s-ar distanța de ministrul său al Apărării, un aliat apropiat înainte de declanșarea „operațiunii militare speciale”.

Serghei Șoigu a avut o prezență extrem de vizibilă în timpul paradei de Ziua Victoriei în al Doilea Război Mondial ce a avut loc pe 9 mai, deschizând coloana oficială și dând onorul lui Vladimir Putin.

Cine este Ghirkin?

Ghirkin era unul dintre principalii comandanţi ai separatiştilor la începutul războiului cu armata ucraineană în Donbas, după anexarea Crimeii, şi probabil cel mai mediatizat comandant al acestora la acea vreme.

Acest comandant a fost acuzat de terorism în Ucraina și vizat de sancțiuni ale Uniunii Europene din cauza rolului său în aceste activități.

author avatar
Andrei Ștefan
808 afisari

6 COMENTARII

  1. ZIARE.COM SITEUL DE ANALFABETI CE SE DAU JURNALISTI ! COPIE ARTICOLELE SI LE POSTEAZA CU GRSELI ELEMENTARE . A VOMITARE

    • Cenzura si dictatura pe siteul ziare.com . JURNALISM DE CLOSET , IMPUNE SA FACETI COMENTARII ELOGIOASE , ALTFEL SUNTETI STERSI SI DEPUNCTATI
      ZIARE.COM SITEUL CE INSULTA CITITORII PRIN COMENTATORII ACREDITATI PLATITI , SI INCURAJEAZA PUPINCURISMUL
      COMENTATORII ACREDITATI PUSI SA LAUDE ARTICOLELE ANALFABETILOR COPISTI

      UN SITE CARE TREBUIE EVITAT . CENZURA SI INSULTE LA COMANDA REDACTIEI
      cei ce nu posteaza DUPA REGULILE PUPIN CORISTILOR SI ADMINUL LINGAU IN CÙR SUNT STERSI SI CENZURATI
      Ziare.com CENZUREAZA SI INSULTA CITITORII
      ZIARE.COM SITEUL DE ANALFABETI CE SE DAU JURNALISTI ! COPIE ARTICOLELE SI LE POSTEAZA CU GRESELI ELEMENTARE . VA IA GREATA

  2. „și vizat de sancțiuni ale Uniunii Europene”
    -probabil ca e INVERS:
    u.e a gasit un tradator si l-a umflat cu pompa,
    i-au pus „sanctiuni” pe post de galoane

  3. Șoigu este inginer civil. E general făcut la apelul bocancilor. A mai fost ministru de situații de urgență din 1991 pînă în 2012.
    Desigur asta nu are nici o însemnătate pentru teatrul de război din Ucraina; a fost plănuit, se pare, să țină mai mult.

  4. Tot ce nu are ortodox pe langa el adica putin vor trada ca nu inteleg miza. Multi vor guita dar asta e parerea mea.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger