Cauta

SCANDAL în Polonia după ce clasa politică a îndemnat poporul să mănânce insecte! Consumul de carne, limitat

SCANDAL În Polonia după ce clasa politică a îndemnat poporul să mănânce insecte! Consumul de carne, limitat

Polonia se află în mijlocul unui scandal, după ce societatea s-a revoltat ca urmare a îndemnului clasei politice ca oamenii să mănânce insecte.

Parlamentarii din cadrul partidului conservator Lege şi Justiţie (PiS), cea mai importantă formaţiune din cadrul coaliţiei de guvernare din Polonia, susţin că partidul de opoziţie Platforma Civică intenţionează să limiteze consumul de carne şi să îl înlocuiască cu cel de insecte. Acuzația a fost respinsă de Platforma Civică.

Au invocat schimbările climatice

„La următoarele alegeri, politicienii de la Platforma Civică ar trebui să scrie pe fiecare poster «În loc de pui, mâncaţi un vierme», pentru că ăsta e programul lor adevărat”, a declarat parlamentarul PiS, Bartosz Kownacki.

Iniţiativa C40 Cities, un organism care regrupează primarii unor mari oraşe din întreaga lume şi care a recomandat măsuri precum reducerea consumului de carne şi utilizarea mai redusă a automobilelor personale pentru a combate schimbărilor climatice, a anunţat că Varşovia ar urma să fie inclusă într-un proiect destinat să demonstreze „rolul oraşelor în a răspunde la crizele climatică, energetică şi a costului vieţii”.

Liderul Platformei Civice, Donald Tusk a răspuns vineri la acuzaţiile venite de la partidul Lege şi Justiţie, catalogând guvernul de la Varşovia drept un „promotor al supei de viermi”.

Ultimele stiri

  • Partidul Social Democrat, rol crucial în aderarea la UE și NATO. Strategia în viitorul Parlament European
  • Politicienii români sunt foarte ușor de cumpărat de marțieni, venusieni și neptunieni
  • Premierul Ciolacu, în startul ședinței în care Guvernul crește salariul minim: „Angajații primesc în plus 284 de lei pe lună” – VIDEO
  • Imagini șocante în Rusia. Pasageri ai unui tramvai scăpat de sub control, aruncați în fața mașinilor, într-o curbă/Un om a murit, zeci de răniți – VIDEO
  • Noua Lege a Pensiilor 2024 îi favorizează pe românii care vor să se „retragă” anticipat. Modificare majoră
  • „Legea Anastasia”, INUTILĂ?! Un șofer aproape de comă alcoolică a omorât 3 tineri și a primit o condamnare care i-a scandalizat pe toți!
  • PNL, record de candidate în aceste alegeri. Nicolae Ciucă: În momentul de față avem peste 9000 de femei candidate pe listele Partidului Național Liberal
  • Cum te trădează telefonul. Pe ce butoane trebuie să apeşi ca să nu mai fii înregistrat, pe ascuns, de dispozitivul tău
  • Se scumpeşte preţul curentului electric, de la 1 iulie 2024. Care vor fi cei mai afectaţi români
  • Captură mare pe teritoriul României. Cel mai căutat hacker din Spania, cu 55 de identităţi diferite, a fost prins!
  • Exit mobile version