AcasăȘTIRI EXTERNEScandal în Finlanda! Prim-ministrul, surprins în ipostaze intime. Sanna Marin a făcut...

Scandal în Finlanda! Prim-ministrul, surprins în ipostaze intime. Sanna Marin a făcut și testul antidrog

sanna marinScandal în Finlanda! Prim-ministrul, surprins în ipostaze intime. Sanna Marin a făcut și testul antidrog

Prim-ministrul finlandez a făcut un test antidrog pentru a dovedi că nu a consumat cocaină la petrecerea cu VIP-uri, în timp ce au apărut imagini cu ea în ipostaze indecente.

Sanna Marin a declarat că a făcut un test antidrog în urma publicării în această săptămână a unui film care o arată petrecând cu prietenii și a jurat că nu a consumat niciodată droguri ilegale.

Sanna Marin neagă că a consumat droguri

Oficialul finlandez a susținut o conferință de presă în care a spus că nu va demisiona, la scurt timp după ce apariția și celui de-al doilea filmuleț, în care s-a susținut că a dansat „intim” cu mai mulți bărbați.

Marin, în vârstă de 36 de ani, a negat că a consumat droguri ilegale, după ce joi au apărut videoclipuri cu dansul și băutura ei pe 6 august cu aproximativ 20 de prieteni, inclusiv artiști celebri finlandezi, vedete TV și influenceri, potrivit Euractiv.

„În ultimele zile, au existat acuzații publice destul de grave că mă aflam într-un spațiu în care se consumau droguri sau că eu însămi consumam droguri”, a spus Sanna Marin într-o conferință de presă.

Sanna Marin refuză să-și dea demisia

„Consider aceste acuzații ca fiind foarte grave și, deși consider nedreaptă cererea pentru un test antidrog, pentru propria mea protecție juridică și pentru a lămuri orice îndoială, am făcut astăzi un test antidrog, ale cărui rezultate vor apărea peste o săptămână.”

Sanna Marin, care a devenit cel mai tânăr lider guvernamental în activitate din lume în decembrie 2019, s-a confruntat cu apeluri din partea membrilor coaliției sale de guvernare, precum și din partea opoziției de a face un test de droguri după ce au apărut videoclipurile.

Liderul social-democrat Marin a spus că nu a luat niciodată droguri și că nu a văzut pe nimeni făcând asta la petrecerea la care a participat.

author avatar
Andreea Vlad