AcasăȘTIRI EXTERNEScandal de corupție în SUA. Soțul lui Nancy Pelosi, președinta Camerei Reprezentanților,...

Scandal de corupție în SUA. Soțul lui Nancy Pelosi, președinta Camerei Reprezentanților, a intrat în afacerea cu cipuri

nancy pelosiScandal de corupție în SUA. Soțul lui Nancy Pelosi, președinta Camerei Reprezentanților, a intrat în afacerea cu cipuri / foto: bloomberg.com

Soțul președintelui Camerei Reprezentanților, Nancy Pelosi, a achiziționat opțiuni pentru acțiuni de până la 5 milioane de dolari la o companie de cipuri de computer exact înaintea unui vot crucial în congres.

Votul ar oferi miliarde de dolari în subvenții de stat acelei firme, pentru a stimula industria producției de cipuri, relatează New York Post.

Paul Pelosi a cumpărat opțiuni de acțiuni la o companie de semiconductori

Paul Pelosi a achiziționat pe 17 iunie 20.000 de opțiuni de acțiuni (care garantează dreptul, dar nu și obligația de a cumpăra efectiv acțiunile. Astfel că dacă congresmenii nu alocă subvenția, Pelosi poate renunța la cumpărarea de acțiuni) ale Nvidia, o companie de top de semiconductori, în valoare de pînă la 5 milioane de dolari, informează Daily Caller, citând rapoartele dezvăluite de către președintele Camerei.

Senatorii se așteaptă să se întrunească marți pentru a vota un proiect de lege prin care să aloce 52 de miliarde de dolari pentru a stimula producția internă de semiconductori și a acorda credite fiscale pentru producție. Ceea ce, evident, va duce la creșterea explozivă a valorii acțiunilor companiei și un profit pe măsură deținătorilor de acțiuni.

Tranzacție privilegiată pentru soțul șefei democraților din Congres

„Cu siguranță se conturează posibilitatea ca Paul Pelosi să fi avut acces la unele informații legislative privilegiate”, a declarat Craig Holman, un lobbyist pentru afaceri guvernamentale al think tank-ului de stânga Public Citizen, pentru Daily Caller News Foundation. Atât democrații, cât și republicanii i-au acuzat pe președintele Camerei Camerei, Nancy Pelosi, și pe soțul ei, Paul, de tranzacții privilegiate, mai scrie NYP.

Pelosi, un comerciant pasionat de acțiuni care ar putea risca închisoare pentru presupusa conducere în stare de ebrietate după ce a intrat într-un accident de mașină în mai, a vândut, de asemenea, 10.000 de acțiuni Visa în valoare de între 1 milion și 5 milioane de dolari și 50 de opțiuni de apel la Apple în valoare între 100.000 și 250.000 de dolari, înregistrează. spectacol.

author avatar
Andreea Vlad
771 afisari

3 COMENTARII

  1. Intrebare CIP-ulamea stie proasta aia despre cip-uri?Adica ce are SULA cu prefectura

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger